Сообщение #2585873 Просмотреть на стене →

Сьогодні буде багато пафосних і героїчних заяв. Ви повинні бути до цього морально готові і стримуватися від люті, сказу і епілепсії.
Загалом взяття Авдіївки, це спільна перемога Хуйла разом з США над Україною. Це перше, що треба пам'ятати.
Щодо нас...
На мій, звісно ж, суб'єктивний погляд з виходом ми запізнились на 48 годин. Відколи орки підійшли притул до траси, таке рішення треба було ухвалювати.
Взагалі-то навіть раніше. Після інциденту з трубою, мені стало очевидно що у нас там великі проблеми з підготовкою і організацією ротацій і взаємодії між підрозділами. Тож наказ (таємний, звісно ж) на вихід Сирський мав віддати одразу після призначення на пост. Можливо так і було, віддано наказ на підготовку до відходу, але з останньою фазою запізнились.
Щодо великої кількості поранених, які залишились в оточенні, то багато поранених утворюється від КАБ-ів в останні години в тому числі, і вони вже вийти не могли. Щодо цього є різна інфа, але орки все нам покажуть і всім повихваляються.
Можна ще припустити що затримка була пов'язана з тим, що відходити не було куди. Бо у нас буває що і другої лінії оборони немає, не кажучи про третю і т. д. Ми ж до контрнаступу готувались більше року, а не до оборони. І в ці дні щось героїчно(як завжди) і екстренно копалось і робилось. А Сирський чекав рапортів що вже готова хоч якась "лінія" і позиції.

Істерик ж типу "навіщо туди послати 3-тю штурмову? на загибель!?" "азовців свідомо знищують?!" а також "навіщо триматися за територію, коли хлопці гинуть?!"(які вже 3 місяці тривають) я не поділяю. Стріляте між очей, це провокатори. 3-тя штурмова була відправленя туди забезпечувати відхід і створювати у противника враження що ми упорото збираямось продовжувати битись в оточенні. Бо немає нічого гіршого коли починають жарити навздогін, зрозумівши що триває вивід військ. Так, "на плечах", можуть і в Слов'янську опинитись.
Облавники з задачею прикриття би не впорались, ССО звідти вивели, тому зайшов інший боєздатний підрозділ.
Тож істєруючі повинні знати що ніколи про відхід не повідомляєть заздалегідь, навпаки, робиться вигляд що його ще і близько нема і всі на позиціях. Війна - це мистецтво обману.
Ну а щодо помилок, то на мій погляд не враховані КАБ-и і недооцінений наступальний потенціал ворога, а також, можливо, зайві сподівання на допомогу союзників(США), коли давно очевидна їхня зрада. Тобто переоцінені наші реальні можливості до вогневого ураження і резервів.

Люм'єре
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%