Сообщение #2585841 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 20.

Мені вже нудно казати - "А я казав", і тим не менше.

Я казав що американська зброя, зокрема ракети для ППО та снаряди, надходять в Україну. "Ми продовжуємо постачати зброю Україні по раніше укладеним контрактам". Офіційна заява Пентагону. Пояснюю - це приблизно чверть від загально потрібного від США для ЗСУ.

Я три тижні тому казав, потім повторював неодноразово, що американський закон про виділення нам допомоги або у "Сенатському", або у варіанті від комітетів Конгресу з оборони та розвідки, або у редакції "Кредиту від трампистів" буде проголосовано до кінця березня. Вчора це підтверджено офіційно трьома конгресменами-республіканцями.

Гарна новина, кажу першим. "У рамках кругового обміну (без подробиць - між ким та ким) Україна отримає партію ракет ATACMS та касетних боєприпасів до "Хаймарс". Як це зроблено - потім ЗМІ розповідатимуть, мене "Лига Наций не уполномачивала" що небудь уточнювати.

"Німеччина та Великобританія досягли угоди про постачання Україні НА РЕГУЛЯРНІЙ ОСНОВІ ракет "Storm Shadow". Британія буде надавати їх у тому числі зі своїх стратегічних запасів, натомість Німеччина зобов'язується постачати ним на заміну ракети "Taurus" - МО Німеччини позавчора уклало контракт з виробником ракет.

Макрон на зустрічі з Зеленським заявив буквально наступне, це інформація від радника Держдепу котрий був присутній на переговорах у широкому форматі стосовно забезпечення України зброєю - "Путін програє, вже дуже скоро він побачить - на що здатна наша економіка та наші військові потужності". Президент Франції наголосив, що "економіка моєї Держави закінчує перехід на воєнні рейки і, спільно з партнерами, готова буде забезпечити потреби ЗСУ у боєприпасах та частково у артилерії у найближчі 2 місяці".

Україна отримала для " випробування у польових.умовах" 2 новітні системи ППО Південно-Корейського виробництва. Про тип не повідомляється, але нам зазначили, що вони пройдуть тестування на перехопленні "балістичних ракет північно-корейського та російського виробництва".

І про неприємне. Опубліковано "Безпековий договір" з Францією. Жодних юридично оформлених зобов'язань, окрім обіцянки поставити у цьому році зброю Україні на суму більше двох мільярдів доларів, там немає. ЖОДНИХ. Сука, як же мене дістали ці брехуни з Банкової... Але беремо що дають - хоч зашморг з пачки "безпекових декларацій" заставить нашу владу не тільки брехати, а й виконувати дані союзникам обіцянки.

На сьогодні все. Гарних вихідних та гарних новин.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%