Сообщение #2585789 Просмотреть на стене →

НІМЕЧЧИНА. НУЛЬ ЯК ЗАШМОРГ.

Ну що, панове, оприлюднено "Безпекову угоду" яку підписали Шольц та Зеленський. На саму маленьку частинку декларація ще гірша за підписану раніше "Угоду" з Великобританією. По великому рахунку - те ж саме. Жодних юридично закріплених зобов'язань від тевтонів Україна не отримала. Весь документ можна охарактеризувати як - "Ви повинні проводити реформи, а ми, в залежності від їх успіху та при збереженні зовнішньополітичного курсу, будем вирішувати - як та чим вас підтримувати". Начебто сумно - черновий провал команди Зеленського, чергова декларація без зобов'язань, але мені геть не сумно.

І Німеччина, і інші союзники діють за принципом: "Деточка, ты хочешь чтобы тебе оторвали голову или поехать на дачу"? Кожен крок нашої влади, кожен її виверт з ціллю обдурити союзників неминуче призведе до трагічних для будь якої української влади наслідків. Вся допомога жорстко прив'язана до конкретних дій.

Ну і про те, що я анонсував більше як два тижні тому. Німеччина по угоді з США "роздерибанила закрома" - німці дають зброї на мільярд доларів у тому числі з спільних з США запасів. Франція надасть менше, але те ж чимало. Дефіцит снарядів та артилерії до квітня буде не повністю, але переважно подолано. Слідкуйте за новинами. Я за свої слова звик відповідати.

Ще анонсую і березневе "перекриття" нестачі американської частини допомоги з боку Європейських союзників. Є "велика домовленість" між США, Німеччиною, Нідерландами, Італією, Великобританією, Чехією, Іспанією та, з запереченнями, Францією про використання стратегічних запасів боєприпасів цих держав заради забезпечення потреб ЗСУ.. Скажу більше, зброя від Німеччини та Іспанії вже частково в Україні. І те, що нещодавно під час ракетної атака били по Львову з цим пов'язано. Слава Богу минулося в цілому. Без подробиць.

Тримайтеся, українці. Пам'ятайте 22й, тягучий відступ та втрату Луганщини клаптів Харківщини з Донеччиною. Ми зараз саме у цьому становищі, хоча втрати територій вже абсолютно мінімальні Але у квітні все зміниться і на нашу вулицю влітку прийде свято. Віримо, допомагаємо ЗСУ і чекаємо приємних новин. А вони обов'язково будуть.

P.S. ідіотам котрі мене записали у "трамписти" раджу лікувати голову. Я всього лише за об'єктивність. І його Президентство може принести нам як добро, так і зло, 50 на 50. Мислите критично і судіть як людей так і політиків неро заявам, а по справам їх. Будьте здорові.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%