Сообщение #2584575 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ.

А мені можна десь тиждень нічого не писати? Бо зараз після відставки Залужного, про яку усі знали, буде суцільний психоз.

Ну а для тижневих роздумів спитаю шановне панство - як воно буде сприймати Генерала Залужного якщо після надходження американської допомоги, а вона по "Плану "А", чи по "Плану "Б", але все одно надійде, наш Контрнаступ при Сирському таки вдасться (а у цей раз КОШ обережно прогнозує його більший успіх у цьому році ніж у минулому), а на Залужного "зелені" "повісять" здачу Півдня, хрінову підготовку до війни, невірний вибір напрямку головного удару на початку Контрнаступу, та консервацію "совка" у армії? Багато людей встане на його захист? За себе то я певен, а от за народ - геть ні. Що не кажи, а "зелені" геть не ідіоти і свою партію вони розігрують впевнено цілеспрямовано вбиваючи можливих конкурентів - у нашого народа пам'ять коротенька.

Ну і на останок про американський "План "А" для України. Своєму вузькому колу я писав у Грудні, що Спікер Конгресу Джонсон мав нараду з представниками американської єврейскої громади. Останні висловили обурення з приводу блокування закону про допомогу зокрема Ізраїлю, Україні та Тайваню. Джонсон обіцяв проінформувати Трампа і вирішити питання. І тоді Олена Монова мені сказала, "Євреї Трампа та Джонсона мабуть доб'ють".

Сенат з високою долею вірогідності Закон затвердить. Будь яке виключення допомоги Україні чи спробу розділити законопроект про допомогу на три частини у Конгресі Байден заветує. Так що очікуємо на розв'язку. Можливо наші гроші євреї таки спасуть.

Зберігаємо спокій та холодний розум - нічого не скінчилося, надія на краще точно не сконала. А я трохи помовчу - ніхто не проти?

P.S. Програму ведення бойових дій у 2024му році від Буданова КОШ відхилив, вона "Авантюрна, малоймовірно що здійснена та не спирається на об'єктивні розрахунки". Зв'язка Зеленського, Буданов - Головком, Сирський - нач. ГШ, розвалилася. На краще чи на гірше - побачимо.

Сергій Павлюченко
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%