Сообщение #2584030 Просмотреть на стене →

Повертаючись до трьох есе. Від Юрія Залужного - мобілізуйтесь, від Редіс - змініть керівництво, та від Ерік Принц -- змініть умови.

Цікавим є саме Принц, але почати треба з " нової філософії війни". Скільки вже їх було, нових філософів, але :) перемагає саме той, хто вбиває. "Нащо мені вмирати за Батьківщину, краще я убью двох ворогів". Перемагає той хто вбиває більше ніж втрачає. І мотивація тут неважлива. як і слово "дрон".

Тож повернемось саме до Принца.
Вважаю було б доцільно залучити компетенцію такого Трампіста до рекрутінгу , та до самої війни.

Ключовим словом є слово Макнамара . Це банкір, який ввів бухгалтерський облік в процедури планування бойових дій. На відміну від "фамілій", він вважав саме статистичний облік критерієм істіни.
Мені тут вже допомагають, та навіть випереджають, тож гляньте попередні посилання на "дібілів Макнамари". до яких повною мірою можно віднести прихильників мобілізації від Юрія. В есе Ерік прямо вказує, що додаткова мобілізація на кінцевому відрізку війни ніколи не призводила до зміни, тільки ще до більших втрат.
Насправді співідношення втрат та затрат, не є порадою Еріка для України, це не планування, це фактор оцінки праці. Фактично принципи Макнамари будуть предметом договору між Еріком та урядом України. :) Якщо хтось вирішить в цій країні скористатися компетенціями Принца та його окмпанії.
Славко з "Броварського Телебачення" в своїх відео блогах вже постійно говорить про співвідношення втрат. Тож просто подивіться, щоб я не " умнічав".

повертаючись до оцінки згідно Макнамари, що фактично витікає з есе Еріка Принца.
Росія 150 млн. Україна 30. Тож любий спосіб ведення бойових дій, при якому співвідношення втрат становить 1/5 та меньше --- то є поразка України.
Тож доволі просто зрозуміти, чому я проти Залужного. І цього разу категорично проти.
Роботіно 1/3. Авдіївка 1/10 Кринки 1/12.
( потім хочеться окремо показати на прикладі танків, особливо саме з приводу відновлення. як західна теорія танкобудування, яка основана на саме швидкості ремонту танка є більш виграшною в порівнянні з радянською, яка спирається на розмірі танка, а не на можливостях відновлення. до війни я писав про це, але Славко навіть одне відео присвятив )))

Тож, Залужний, як автор Роботіно 1/3, і який закликає до мобілізації по типу " дібілів Макнамари" -- на зараз є головною загрозою для існування України.

Чи треба іти на сеператний мир з росією по принципу 38 паралелі. ??
Звичайно ні. Звичайно ні. Бо крім навіть 1/12 під Кринками є ще 1/40 в Чорному морі.
Тож ніяких перемов. Треба всіх " полководів", як каже Славко, які допустили втрати 1/3 при наявних 1/10 в Авдіївці , і головне, протягом саме 23 року ( 1/20 що було в 22 році по техніці вже не рахується). Тобто всіх полководів 1/3 просто треба звільнити.

колись я писав про " Розмякшення та просочування" і хоча це стосувалося саме піхоти, Але саме пошуки слабких місць, і є основною задачею на 23 рік. Було. Зараз болючі точки знайдені.
І не важно , хто про що говорив.
Наприклад я був проти БПЛА типа Шахед. Але виявилось, що саме Росія найбільш вразлива для Шахедів, маючи величезну інфраструктуру углевлодородів. Також, росія вразлива виявилась в морі. Наприклад Південий потік по дну Чорного моря ще не вражений.
тож, маючи співвідношення втрат на морі 1/40 іти на якийсь там мир, то дурість.
Треба зробити на суші не меньше 1/5 і продовжувати морські операції. та розвивати тему вздовж Дніпра. Славко правильно говорить, що Александр Македонський спирався на річки у якості логістики. тож ми маємо Дніпро.

1. Вигнати нафіг усіх полководів, що мали втрати 1/3 і більше. Просто вигнати.
2. Розтягувати росіян вздовж узбережжя. Не треба ім скорочувати ЛБЗ методом виходу до Азова. Не треба. Навпаки, Хай сидять вздовж моря.
3. На "землі" спиратися саме на міста. типу Авдіївки, та не жаліти боєприпаси на їх оборону, як було з Бахмутом.
4. Навпаки, будувати дороги, як артерії до міст , які будуть опорними пунктами, а не зуби Дракона. Спиратися треба саме на логістику а не на чернозем. Тобто " будівлі та дороги" а не окопи та чернозем.
6. РЕБ.
5. Ну і нарощувати морську та повітряну та протиповітряну компоненти.

задвння на 24 рік.

Це не всі пропозиції від Еріка.
головна то розглядати Солдата, як клієнта компанії. А не як людський матеріал.
В наступному допм=исі

Фартушний
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%