Сообщение #2583675 Просмотреть на стене →

СПОКОЙНО, ПОРОШЕНКО - СЯДЕМ УСЕ"!

Чогось сміюся - друзі питають, чи справді Порошенку сьогодні впаяють підозру у Держзраді у справі з "Трубою Медведчука"? А я ж ані сном, ані духом - порохоботський табір я давно покинув, в мене лише два інформатори з зеленої команди та й ті в основному по міжнародних справах! Зелені зеленими, але ж я ще до війни на своїй сторінці у ФБ інформував народ про сюжет цього серіалу. По ходу доведеться викласти "короткий зміст попередніх серій".

Навесні 2020го в Україну з офіційним візитом прибули Держсекретар Блінкен з помічницею Нуланд. Після візиту Зеленський перестав "заглядати у очі путіну" і почав дрейф у бік Заходу. Влітку Генеральна Прокуратура України отримала від ФБР, ЦРУ та Мінюсту США великий кейс матеріалів на товариша Медведчука - американці почали вимагати вжити заходів для розгрому бидлостанської агентури в Україні. У цьому кейсі, як нам одразу повідомили, були матеріали де фігурував Петро Олексійович Порошенко. Нічого "такого", але викладені "прослушки" при належній "нарізці" могли сильно дискредитувати відставного Президента та його оточення, зокрема Турчинова, Кононенка, Третякова...

Цим одразу скористався Ермак - саме він ініціював оприлюднення "плівок Медведчука". Пішла реакція від США, Зеленський та Ермак отримали по шиях - "Вам не для того давали матеріали щоби ви особисті рахунки з Порошенком зводили".

Нагадаю людям - Порошенко досі мав "американський імунітет" від кримінальних переслідувань. Він мав великі заслуги перед США, він досі є для Америки "своїм сукіним сином", саме тому майже усі провадження проти нього були прикриті, хоча по деяким справам Петра Олексійовича легко було закрити років на 8. Американці тричі на моїй пам'яті погрожували зняти імунітет коли Порошенко "грав на себе проти Націнтересів США", але жодного разу він межу не перетнув і цей імунітет зберіг не зважаючи на те, що після приходу Байдена до влади більше двох років не мав змоги особисто поспілкуватися з жодним представником американського істеблішменту - йому не пробачили передвиборчу "Гру на Трампа" досі.

І ось "вус трапилось" - мені кажуть що Порошенка хочуть закрити після звинувачень у "держзраді" реанімувавши старі матеріали, зокрема з цією "Трубою". Кажу одразу - я геть нічого про це не знаю і останнім часом взагалі не слідкував ані за політичними маневрами Петра Олексійовича, ані за маневрами навколо нього - просто було нецікаво. І зараз реально можливих варіантів - чому Зеленський наважився на такі різкі кроки? - всього лише два.

1. Або США дали відмашку на таке переслідування бо Порошенко знову "Грає на Трампа".
2. Або Зеленський, останнім часом дууже ображений на США у тому числі тому, що не дають з'їсти Залужного, вирішив наплювати на американський імунітет Порошенка та показово знищити саме його, бо можна вкінець знищити репутацію відставного Президента у очах абсолютної більшості населення, а потім його "закрити" - ні на який Майдан заради Порошенка маси не вийдуть. А з одним Залужним розбиратися все ж легше ніж з двома чи з трьома враховуючи не чистого у плані корупції опозиційного владі Кличка. У перший варіант віриться дуууже слабо - ніяких нових провин перед США за Петром немає, а за старі він вже "відповів по сукупності".

Усе вищевикладене - давня багаторазово підтверджена інформація та особисті думки. Реальну інформацію про нинішній стан речей у взаєминах США - Порошенко я буду знати цієї ночі, якщо шановне панство забажає - я її зранку дам. Якщо ні - чорт з нею. Гарного вечора.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%