Сообщение #2573015 Просмотреть на стене →

ГАЛА ПРАВДА. ЗАКІНЧЕННЯ.

"ТО ЯКІ У НАС СПРАВИ У СВІТІ? ЧИ БУДЕ СВІТОВА ВІЙНА"?

Після Ультиматуму Петреуса" і лавров, і путін, і рябков і інші офіційні особи росії зняли ядерну риторику, натомість вони почали звинувачувати Захід у ядерному шантажу. По факту зараз загроза застосування ТЯЗ та СЯЗ точно така ж мінімальна якою вона була і до початку нашої з бидлостаном війни. Більше всього на світі путін боїться відкритої конфронтації з НАТО та США, тому ті кладуть з прибором на усі його "бурі лінії" вже не побоюючись майже ніякої ескалації. Бояться відкритого зіткнення з США та Ізраїлем іранські аятоли. Так, вони як і свого часу путін будуть за допомогою своїх проксі "серити під американськими дверима",. але на самогубну війну наважитися - дурних нема.

Не наважиться на відкриту війну з США Китай - немає і не буде достатнього військового потенціалу, перш за все ядерного, як мінімум до 2050го року, але й це не головне. Китай мирним шляхом створює новітню імперію через економічне та торгове поневолення держав "третього світу" і він найменше за всіх зацікавлений у світових військових потрясіннях. І навіть гіпотетична "Тайваньська війна" не виллється у Світову - торгові та економічні інтереси Китаю та США не дозволять конфлікту стати глобальним. Теоретично Світова війна можлива, як можлива висадка рептілоїдів у штаті Небраска, а практично... Вщухне трохи на Близькому Сході після розгрому ХАМАСу - спаде нинішнє напруження. А про світову війну нехай марять маргоші симоньян та прихильники теорії "світової змови" - що ще їм робити?

Українська ж тема не втратить своєї актуальності у світі з багатьох причин. розписувати довго, зосередимося на можливих сценаріях нашого майбутнього. Я виділю три найбільш ймовірних по версії американських аналітиків. Йдемо від найбільш ймовірного до найменш.

Прихід до влади Трампа. Його ультиматум путіну та Зеленському щодо мирних переговорів. Вимога до путіна звільнити Південь, до Зеленського відмовитися де-факто від Донбасу та Криму. Тут два варіанти розвитку подій.

Відмова Зеленського здавати території Ображений Трамп йде на сепаратну "брудну угоду" з москвою. Незгода Європи окрім Угорщини та Словакії з такою угодою. Заміщення американської допомоги Україні європейською у більшій частині. Створення загальноєвропейської армії з ЗСУ як її складової. Заморожування війни по фактичній лінії фронту. Україна вступає до ЄС, не вступає до НАТО і озброюється до зубів в очікуванні нового наступу бидла.

Незгода путіна зі звільненням "нових федеральних земель" без Гарантій безпеки росії у вигляді позаблокового статуту України та зняття США ключових санкцій х москви. Віраж Трампа якого "принизили" у бік всеосяжного укріплення України. Наскільки відомо станом на зараз, Трамп не має нічого проти угоди з путіним у який Україна вступає підконтрольними територіями у НАТО в обмін на "нормалізацію відносин між США та росією та часткове зняття з останньої санкцій". П'ята стаття НАТО при цьому буде розповсюджуватися виключно на підконтрольні Україні території. Україна отримає допомогу яку вона не отримала від уряду Байдена, війна переходить у 25й рік і тоді буде реальна перспектива виходу ЗСУ на "Лінію 24". Знищення російської економіки та російської військової машини.

Байден збереже крісло Президента, що станом на зараз дуууже малоймовірно. Допомога Україні буде розблокована. і на тлі збільшення європейської допомоги почнуться реальні переговори про мир з путіним. Україна озброюється до зубів та вступає згодом у НАТО підконтрольними територіями зі звільненим Півднем. Санкції з рф знімаються лише частково, зберігаються ті, що гарантовано не дадуть росії можливість повторити агресію.

Це той реал який можливий, можливий мікст між варіантами розвитку подій бо Трамп малопередбачуваний, але в цілому "буде якось так", Життя покаже. Що збережеться держава Україна - в тому немає жодних сумнівів. В тому, що вона збереже контроль над абсолютною більшістю територій - сумнівів немає. В тому що вступить до ЄС та при "правильному поводженні" буде мати гарантовану військову та економічну підтримку Заходу - теж сумнівів немає. Ну а що буде потім з нашою Державою, вирішувати не тільки закордонним дядькам, а все ж таки і нашому населенню Пора минуле відпустити у минуле та відповідально ставитися до обрання влади. Інакше біг по граблях назавжди залишить нас у пост-радянській дупі з якої нас так відчайдушно тягнуть наші союзники.

Ви хтіли правди без прикрас - ви її отримали. До зустрічі 5го лютого. Зник..
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%