Сообщение #2572947 Просмотреть на стене →

ГОЛА ПРАВДА. ЧАСТИНА ТРЕТЯ..
"ЩО ВСЕРЕДИНІ КРАЇНІ КОЇТЬСЯ? КУДИ МИ ЙДЕМО РЕАЛЬНО, НА ЗАХІД ЧИ НА ХЕР"?

Тут у нас все по-ленінськи - "Шаг вперед, два шага назад".
НАЗАД.

Всередині країни ми маємо реально втомлений від війни воюючий та працюючий на Перемогу народ та втомлений від війни нарІд який втомився втомлятися, який пальцем не поворухнув щоби допомогти країні та ЗСУ, але скавчить про свою втому. Останніх більше.
Ми маємо інфантільне суспільство яке у переважній масі досі живе в шизофренічній парадигмі протистояння Зеленського та Порошенка та вперто не бажає розуміти що обидві політичні сили є минулим і мають у те минуле піти назавжди.
Ми маємо масове небажання військовозобов'язаних воювати - дається взнаки абсолютна відсутність національного військово-патріотичного виховання в країні в усі часи незалежності та ефективна робота російських спецслужб по обробці свідомості пересічного українця.
Ми маємо у той же час повну безвихідь у частині створення реальної прозахідної опозиції нашій владі. Тут провина на союзниках, котрі досі вагаються - працювати на перспективу створюючи за своєю допомогою таку партійну альтернативу, чи то "може розгойдувати внутрішньополітичну стабільність в Україні під час війни" і воно зараз "неначасі".. І провина самої влади яка працює на повну пропагандистську потужність коли бачить хоч натяк на можливу їй конкуренцію - репутаційне медіа та кримінальне знищення можливих конкурентів поставлено на потік, зараз на черзі Залужний.
Ми маємо непрофесійну та корумповану владу яка живе за принципом - "Популярність - все. Реальність - ніщо"! Вона чудово засвоїла принцип поводження з людьми - треба давати їм все нові та нові обіцянки, бо люди у масі не бажають через деякий час згадувати старі. Ситуація дійшла до повного маразму - зараз наприклад влада вустами Данилова та Подоляка та марить про повне ядерне роззброєння бидлостану після закінчення війни. Ставки брехні підвищені до стратосферних показників, далі тільки космос з обіцянкою обрати Зеленського Президентом Всесвіту.
Ми маємо владу яка провалила переговори про "Гарантії Безпеки" з союзниками. Причина - непрофесійність переговорників у меншій ступені та абсолютна недовіра до влади з боку союзників. Нам надають чергову низку аморфних "Будапештських меморандумів" необов'язкової дії. Єдина різниця станом на зараз - існує західна колективна воля ці меморандуми виконувати, у 14му такої не було. Але те виконання буде залежати виключно від дій української влади. Буде вона виконувати обіцянки дані нею умовному Заходу - буде мати обіцяну у меморандумах підтримку. Ні - "ми вам юридично нічого не винні",
Ми маємо владу яка відштовхує від України майбутніх інвесторів. Жоден з тих потенційних американських інвесторів, хто приїхав у цьому місяці з "наглядачем за Україною" - пані Пріцкер після зустрічі з Зеленським не погодився вкладати гроші в Україну - "ручне керування економікою та судовою системою не дає жодних гарантій безпеки діяльності бізнесу",
Ми маємо владу яка як вогню боїться приймати непопулярні, але життєво необхідні для Перемоги рішення як з тією ж мобілізацією і при цьому бреше нації про майбутні військові та політичні успіхи.
Ми маємо владу яка була дуже ефективна у 2022му зі своїм безпосереднім здоровим нахабством та красномовністю, яка втратила більшість свого "драйву" у 23му і яка зараз просто безпомічна на міжнародній арені - прийшла пора "традиційної дипломатії" у який вона мало що тямить.

ВПЕРЕД.

Ми маємо реальне безпрецедентне наближення України до вступу до НАТО та ЄС. Жага популярності влади серед народу спонукає її виконувати вимоги союзників у переважній більшості і наближати українські стандарти до стандартів НАТО та ЄС. До перших менше, до других більше. Фінансовий та політичний зашморг США та ЄС працює лише з невеликими збоями - Україна реально наближається до ЄС і вступ туди побачу ще я, а не лише мої діти.
Ми маємо реальну стратегічну зацікавленість колективного заходу в Україні як у буфері з бидлостаном та "виставковому зразку для росії". І тому тягнути нас у "світле майбутнє" будуть навіть якщо наша влада як віслюк буде цьому опиратися руками та ногами.
Ми вперше за історію Незалежності маємо реальну побудову за надвагомим сприянням союзників нового, майже самодостатнього у п'ятирічній перспективі, українського ВПК.
Ми маємо та будемо мати збережену в цілому Україну яка вже ніколи не повернеться під бідлостанський вплив.

Далі буде. Заключна частина. Зовнішньополітична кон'юктура, Перспективи мирного урегулювання"

P.S. Змінився мій графік. Неприємно. Вихідні виявилися пустими, тому наступного тижня мене знову не буде і точно не 4 дні - 7 як мінімум... Завтра закінчу "Голу правду" та замовкаю на тиждень. Чекайте 5го. Повинен бути якщо не здохну.

P.P.S. Цікаво, до кого мене зараз, після цієї частини зарахують сектанти від обох політичних сил? Підказую - агентом рептилоїдів я ще не був.))
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%