Сообщение #2572877 Просмотреть на стене →

Спали легли????
Вставайте!!!!
Час революційних новин!!!

Служба безпеки України та Національна поліція України за сприяння Міністерство оборони України вручили підозри причетним до розкрадання майже 1,5 млрд грн на мінометних пострілах.

«Міністерство оборони продовжує безкомпромісну боротьбу з тими, хто розкрадає гроші на закупівлях зброї. У нас немає місця для корупціонерів. Ведемо боротьбу не лише проти російських окупантів, а й внутрішніх зрадників. Це зміни, про які ми попереджали, і ця робота триватиме», – наголосив заступник Міністра оборони та мій безпосередній керівник Dmytro Klimenkov.

У жовтні 2022 року фігуранти уклали з Міноборони контракт на постачання 100 тис. мінометних пострілів іноземного виробництва. Жодна поставка не відбулась, попри зобов'язання розпочати їх у грудні 2022 року. Контракт передплачений Міністерством оборони на 97%.

Пʼятьом фігурантам провадження повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені організованою групою).

Серед підозрюваних – екс-посадовець Міноборони, затриманий під час спроби втечі з України на пункті перетину кордону. Крім того, серед підозрюваних – нинішній керівник Департаменту військово–технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони, очільник та комерційний директор компанії «Львівський арсенал», а також їхній спільник – представник іноземної комерційної структури. Питання щодо запобіжних заходів для них наразі вирішується.

Якщо вам здалось це тривіальною новиною, то хочу сказати вам наступне. Документи по цій справі передавались неодноразово абсолютно всім правоохоронним органам ще за каденції Резнікова. Жодного руху ми не спостерігали.

Це дійсно революційні зміни, які зараз стають можливими.

Тому хочу сказати дякую, як рядовий громадянин України
Очільнику СБУ, Пану Малюку
Очільнику МВС, Пану Клименко
Очільнику МО- пану Рустем Умєров / Rustem Umerov.
Своєму безпосередньому керівнику -Дмитру Кліменкову.

Всім співробітникам відповідних структур, які були задіяні в операції.
Саме такі затримання, дають надію на те, що ми нарешті переламаємо хребет корупційній гідрі.

Я маю надію, що МО і далі буде працювати за принципом « нульової толерантності до корупції»

Ярова
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%