Сообщение #2572844 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ГОЛА ПРАВДА. ЧАСТИНА ПЕРША.

- Як справи?
- Ху...во.
- Ти не прикрашай - кажи як є!

Мене вже порівняли з "2-3 тижневим". Дожився. Тепер замість того щоби спати та свої справи робити вимушений "правду - матку" різати - бажає народ знати всю правду без прикрас. Без проблем, хоча я завжди її писав хоч іноді дещо і приховував. За кожне слово відповідаю головою. Буде мізер моїх особисто оцінок, але дуже багато західних. Поїхали. Форма викладення - "Питання - Відповіді", від найбільш важливих, до менш важливих.

"ЧИ ВИДІЛЯТЬ НАМ ДОПОМОГУ АМЕРИКАНЦІ? ЩО ЗА "НОВА СТАТЕГІЯ США СТОСОВНО УКРАЇНИ".

Питання абсолютно пов'язані. Якщо раніше, при розрахунку на виділення Україні 61,1 мільярди доларів, мова йшла про "Стратегію перемоги" з випереджаючим та масштабним постачанням техніки та боєприпасів, то зараз, після остаточної ясності що обіцяних Байденом кількості мільярдів не буде, в хід йде "Стратегія стримування" на яку грошей вистачить. Не "повинно вистачити", а саме "вистачить". "Стратегія" проста як мукання. ЗСУ стають не у глуху, але у мобільну оборону, знищують наступальний потенціал бидлостану до ступеню "неможливості стратегічної загрози" Україні та державам колективного Заходу", тим часом Західний ВПК врешті решт забезпечує потреби України та союзників по ВЖЕ ЗАКОНТРАКТОВАНИМ ДОГОВОРАМ. Виділив кепсом, тому, що "всі ходи розписані" - це станеться майже стовідсотково у повному об'ємі, і стовідсотково у майже повному. Про Контрнаступ годі і думати, можливі локальні зсуви фронту. Щось ми відгриземо на Півдні, щось у нас відгризуть на сході.

Допомоги ж у обіцяному об'ємі НЕ БУДЕ, якщо не станеться диво і проти Джонсона та Трампа не здійснять бунт оті 15 конгресменів-республіканців які двічі "прокатували" Джонсона на виборах Спікера. Той обіцяв дослухатися до усіх, дослухається лише до Трампа. Вірогідність заколоту - і п'яти відсотків немає.

"ЯК СОЮЗНИКИ ДУМАЮТЬ ФІНАНСУВАТИ УКРАЇНУ? ЧИ БУДУТЬ СОЦВИПЛАТИ"?

Дві палати Конгресу проголосують за конфіскацію активів Центробанку рф. Комітети проект закону розробили, схвалили. У США активи становлять приблизно 117 мільярдів доларів. У цьому питанні існує абсолютна підтримка обох партій. Також існує підтримка нового відкриття "Ленд-Лізу" проти якого станом на зараз не має заперечень навіть Трамп - постачання Україні озброєнь буде не "за так", але за гроші. Справа це не швидка. "По плану "Б"" Україна отримає перші гроші лише влітку. До тієї пори ми будемо мати виключно гроші від кредитів які планує надати Україні уряд Байдена, від його спецфонду, та, можливо, якщо виділення схвалить Конгрес, від Пентагону у розмірі 4,2 мільярди доларів. Загалом акумульована сума від США для потреб України повинна становити більше 17 мільярдів доларів. За ці кредити ми будемо розраховуватися конфіскованими у росії грошима. Це не дуже добре - ми отримаємо менше грошей на повоєнне відновлення.

Європа взяла курс на паритетне з США фінансування України. Це вимога Трампа який майже напевно стане майбутнім Президентом США, це вимога діючого Президента Байдена. 50 мільярдів для України від ЄС схвалять у лютому - Фіцо та Орбан сидять під лавкою. 5 мільярдів на військо також схвалять у цей строк. Це що стосується загального фонду ЄС. Є окремі ПОПЕРЕДНІ домовленості про бюджетну підтримку та фінансування військових потреб з низкою країн ЄС - Данією, Норвегією, Фінляндією, країнами Балтії, Швецією, Чехією, Нідерландами, Іспанією, Німеччиною, Францією, Великобританією, Італією, Болгарією, Румунією, Польщею. Формалізовані вони будуть у лютому - березні. Не пізніше.

ЄС НЕ БУДЕ конфісковувати активи рф, а це більше 230ти мільярдів доларів. Натомість усі відсотки прибутку на них підуть у закрома України - це вже вирішено. Також на ці активи введуть податок, його розміри досі не визначені, йдуть дискусії. Вони теж підуть в Україну. Європейці, у яких маса активів у рф, не бажають її втрачати у разі російської "дзеркальної відповіді", вони не США у яких "російських активів" якщо не мізер, то вкрай небагато, Європа не бажає відтоку грошей того ж Китаю та інших "можливих агресорів" які той може вивести

коли "піде воювати Тайвань" - буде прецедент з конфіскацією грошей отих агресорів.

Резюме. Станом на зараз у України є гроші на соцвиплати, до квітня будуть гроші від союзників, влітку будуть конфісковані гроші рф. Гарно що ми будемо жити та воювати частково за гроші бидлостану. погано що вони не підуть згодом на відновлення країни - ми з них будемо розраховуватись за кредити які нам нададуть США та партнери. Ви хтіли правду? Отримайте та розпишіться. а ще поскоріше відписуйтеся від каналу. Остогид він мені до ручки.

Далі буде. "Зброя для війська", "Перспективи та умови миру", "Український ВПК".
 
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%