Сообщение #2572648 Просмотреть на стене →

ТРОХИ ВАЖЛИВИХ НОВИН.

Здохнути спокійно не дадуть... Є інформація, повинен надати. Спочатку своє, зле. Коли я пишу про те, що переговори по темі "Території в обмін на НАТО" йшли, йдуть та будуть йти, деякі "новоприбулі" тичуть мені у носа своє - "Какие ваши доказательства"? Коли через деякий час таку ж інформацію дає "Блумберг", то "то все правда бо поважне видання". Клянуся, ще раз хто прийде з вимогами "підтвердити" надану мною інформацію та дати посилання на першоджерело, буду відкрито посилати на хер. Я САМ ПЕРШОДЖЕРЕЛО.

Відбувся черговий раунд переговорів між рф та США з приводу закінчення війни. Цікавий дрейф. Ще два місяці тому путін через Патрушева просив переговорів про "урегулювання української кризи" з позиції "Україна поза НАТО, захоплені території залишаються росії де-факто, але не де-юре". Я про це писав неодноразово. "Ситуація зазнала певних змін". хуйло пропонує долучити росію до переговорів щодо Гарантій Безпеки для України і згоден на її вступ до НАТО підконтрольними територіями в обмін на часткове скасування санкцій, особливо у технологічній сфері. Позиція США послідовна - "Лінія 24", потім предметні переговори. Путіну не вірить ніхто, вимагають дії, а не заяви.

Є ще цікавий нюанс, путін готовий обговорювати вихід російських військ з Запорізької та Херсонської областей в обмін на "повне зняття санкцій з нафтогазової галузі росії".

Отака вона правда, панове. Зеленський проінформований директором ЦРУ Бернсом про перебіг переговорів, змін у його позиції "Все або нічого" доки ще не відбулося, він вимагає повного виводу військ рф з усієї нашої території.

Коли я кажу шо у росії зараз реально кепські справи по майже усім фронтам, що економіка та фінанси не витримають довгого військового навантаження, то я знаю, що кажу. Війну у 25му станом на зараз бидлостан навіть не планує, а сам хуйло після початку повітряної війни України проти об'єктів ВПК та взагалі військово-економічного потенціалу рф, чудово розуміє, що згодом ситуація стане тільки гірше.

Інформацію по переговорам між республіканцями та демократами я не дам - я вже став забобонним. Вузьке коло отримало. Скажу лише, що шанси на угоду та на виділення нам допомоги трошки зросли.

Фіцо та Орбан отримали "Попередження про наслідки" у разі, якщо вони будуть блокувати допомогу Україні. Субвенції від ЄС у випадку блокування будуть заморожені на невизначений термін, обидві країни будуть позбавлені голосу у ЄС, на додачу Штати попередили про "певні торгівельні обмеження" які будуть накладені на обидві країни якщо політику блокування буде продовжено.

Заводи ВПК України у Словаччині продовжать свою роботу, також продовжать виконувати замовлення України підприємства ВПК Словаччини, єдине обмеження від уряду Фіцо - більше не буде безоплатної військової допомоги Україні.

Чекаємо, сподіваємося. Віримо. Тримайтеся. У понеділок повернуся.
 
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%