Сообщение #2571936 Просмотреть на стене →

ХРОНІКИ ЇБЕНЕЇ - 4. МІСЯЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП.

Казкарі про велику та могутню расєю-матушку вперто не хочуть читати не то що бидлостанську - навіть західну статистику і як мікроцефали з мікрофоном талдичать у простір одне й те саме - "Пора здаватися, бо нам скоро мандець", Я у майбутніх випусках розкажу про реальний стан справ у економіці бидлостану, а зараз просто перерахую події останнього місяця.

Фонд Национального Благосостояния імені хуйла котрий був створений як "подушка безпеки" для російської економіки у грудні схуд на 17 мільярдів доларів - з нього покрили дефіцит бюджету бидлостану. Взагалі після початку війни він схуд на 50 мільярдів, зараз у ньому залишилася половина від довоєнної суми. Саме цікаве те, що вперше були "обнулені" рахунки у Євро. У доларах вони були "обнулені" ще торік. Зараз усі активи зберігаються у золоті та юанях. Золото - самий важкий актив. Його неможна продати багато - обваляться ціни та немає покупців на надвеликі об'єми, а активи у юанях вкрай важко використати для критичних закупівель підсанкційних товарів у західних країнах. На пальцях - фінансувати війну стає дедалі важче. По прогнозах аналітиків АНБ США росія вичерпає вільні ресурси для продовження війни в Україні влітку 25го року.

Дефіцит бюджету рф всупереч заявам путіна про 1 відсоток від ВВП за підсумками року став у 2,1 відсотки по даним НацБанку рф. У цьому році він має збільшитися завдяки рекордним витратам на війну та скороченню реального сектора економіки. Загалом прогнозується зростання економіки на 1 відсоток за рахунок зростання об'ємів виробництва ВПК. Простіше - "Економіка буде скорочуватися, борги накопичуються, жити стане хріновіше, але танків випустимо трохи більше".

Всі фінустанови Туреччини та провідні державні банки Китаю масово перевіряють клієнтів рф і відмовляють їм у обслуговуванні через нові санкції США та більш жорстокі редакції існуючих - бояться бути відключеними від фінсистеми США за допомогу тим, хто "працює" на війну з Україною.

Кіпр масово покидають провідні російські кампанії.
Основна причина виходу компаній – постійне розширення санкцій проти Росії у відповідь на її вторгнення в Україну. Російські компанії залишають Кіпр через санкції та переїжджають до спеціальних адміністративних регіонів у РФ або до інших країн, таких як Казахстан. Сша планують у найближчий час "дістати" їх і там.

Після запровадження Саудівською Аравією знижок на свою нафту рф стрімко втрачає індійський ринок, другий по об'єму для своєї нафти після китайського. Знижки які надає рф "більше не привабливі", нова редакція санкцій від США проти страхових та судноплавних кампаній які доставляли нафту до Індії зробили російські пропозиції "нецікавими" для Індії.

Болгарія, третій по величині експортер російської нафти, відмовилася від неї взагалі віддаючи перевагу нафті з Казахстану, Азербайджану та Близького Сходу.

Ну і "вишенька на торті". "США вітають початок реальних ударів по основі воєнної машини рф - підприємствах ВПК та військовій інфраструктурі". Такий привіт від контрагентів з США отримали Головком Залужний, Голова СБУ Малюк, та ГУР Буданов. А тепер знову обізвіть мене "пі...м" коли я ще у кінці літа писав про те, що США усіляко спонукають Україну до подібної діяльності. І це тільки початок, всього навсього БПЛА. А весною та влітку вже полетять ракети які вже серійно виробляє Україна. А ще нагадаю про свій "пі..ж" майже місячної давнини: згідно нових "доктрин" США та союзників вони не будуть протестувати та вчиняти демарші у випадку перенесення ЗСУ бойових дій у прикордонні області рф. Знову підкреслюю - ЗСУ, не "добровольчі російські формування".

Це те, що сталося за місяць. Ви досі вважаєте що бидлостан витримає війну на виснаження?
 
+4
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%