Сообщение #2571805 Просмотреть на стене →

Це інформація яку я вчора надав своєму "вузькому колу". Вважаю що її повинні знати усі.

"Так, свіжі та погані новини. Джонсон після сьогоднішньої розмови з Трампом заявив конгресменам-республіканцям: "Жодні компроміси неприпустимі. Якщо не будуть виконані усі наші вимоги ми не підтримаємо виділення допомоги союзникам. Президент Трамп вважає що Ізраїль та Тайвань здатні протриматися до його повернення до влади, саме він надасть їм гроші, а підтримка України - справа більше Європи, ніж США". По факту, якщо рейганісти не підуть проти Трампа нам допомоги не бачити. Байден має "План Б". Конфіскація, часткова, спочатку відсотків від активів рф, потім них самих, нове відкриття Ленд-Лізу. Начебто трамписти не проти нього бо "за гроші". Також Байден має намір залучити 4,2 мільярди від Пентагону, але має сумніви у підтримці цього кроку Конгресом.

Станом на зараз вірогідність виділення нам грошей не більше 20ти відсотків.

Трохи важко. Одне добре - аврал у Європі. Німці за три місяця підвищать випуск снарядів для нас майже вп'ятеро, інші теж, хоч и менше. Аналітику надали шефи щодо можливості компенсувати американську допомогу. У повному обсязі - неможливо, переважно достатньо для оборони та обмежених наступальних дій - три-чотири місяці. Німеччина, Британія та Франція ладні вишкрести усі склади заради утримання фронту. Переговори між лідерами трьох країн за останні 3 дні відбулися п'ять разів. Представники правлячої коаліції у Бундестазі заявили про особливу відповідальність Німеччини у справі підтримки України та про готовність замістити нестачу підтримки з боку США.

Ну і ще. Там 15 конгресменів республіканців котрі до останнього голосували проти Джонсона-спікера погрожують голосувати за допомогу Україні та іншим попри солідарну позицію партії. Є маленький шансік на успіх. Побачимо. Сенат повинен на наступному тижні проголосувати за".

Мене не буде на каналі рівно тиждень по об'єктивних обставинах. Шанси на прийняття усіх вимог трампистів демократами вкрай низькі. Я вперше бачу ситуацію коли представники провідної партії США готові знехтувати Національними інтересами своєї держави заради інтересів однієї напів хворої на голову людини і відночас найбільш рейтингового кандидата в Президенти. Я дочекаюсь розв'язки ситуації і при негативному розвитку подій для моєї Держави піду геть з роботи. Країна - колишній лідер вільного світу як полова ганчірка Трампа - я на службу такій країні не підписувався. Зрозуміло що і канал доведеться закрити - кому він потрібен без доступу до інформації від правовласників?

"Хроніки Їбенеї" я обов'язково закінчу, про розклади щодо заміщення американської допомоги розпис надам. Далі - будемо бачити.

Тримайтеся. Може бути важко. Але у обороні витримаємо. А надалі - життя покаже. Як мінімум Україну без звільнення окупованих територій ми обов'язково збережемо. Всім добра. Допомагаємо ЗСУ останнім і знаємо - наші європейські друзі нас точно не залишать, бо знають, що без нас загроза прийде на їх кордони. До зустрічі.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%