Сообщение #2571744 Просмотреть на стене →

ВІЙНА ЯК ДОГОВОРНЯК.

Пішла чергова "зрада". "Байден з хуйлом Україну ділять, а наши хлопці в окопах гинуть"! "Бубочка з хуйлом переговори веде, а від людей це приховує"! Корисні ідіоти охоче підхоплюють напів маячню яку масово виробляють ГРУ та ФСБ і таскають цей "продукт вторичный" по українському сегменту соцмереж. Херню нести - не мішки таскати, ми ж відділимо мух від котлет і розберемося з темою реальних переговорів.

Чи йдуть переговори між США та бидлостаном? Так, але зараз в дуже обрізаному форматі. Раніше були лінії спілкування між Міністрами оборони, між Генштабами, між керівниками розвідок, гаряча лінія між Президентами. Зараз "жива" одна лінія - "розвідницька", інші або повністю, або майже "мертві". І, як нам доводять, спілкування директора ЦРУ Бернса, куратора бидлостанських спецслужб Патрушева та директора СВР Наришкіна присвячено питанням війні в Україні, ядерного стримування та глобальної безпеки. Існують багато тіньових домовленостей, деякі після початку війни пішли у минуле, зокрема джентльменська угода не чіпати розвідників які працюють під дипломатичним прикриттям. Про деякі я знаю, про деякі здогадуюся.

Це я до чого? Це до вчорашньої заяви Лаврова про те, що путін ніколи не погрожував застосуванням ядерної зброї на відміну від західних лідерів, зокрема Терези Мей. Чому вона була зроблена? Тому що пройшов черговий раунд переговорів між Патрушевим та Бернсом з приводу ядерної зброї у Беларусі. Як нам довели, американська сторона повідомила бидлостанську про те, що "Попередження Петреуса" залишається в силі і у разі застосування ТЯО в Україні росію чекає "рішуча військова відповідь від провідних держав НАТО". Патрушев заявив, що це розміщення - превентивна міра на тлі погіршення відносин між росією та США і НАТО загалом. Також Патрушев запевнив Бернса, що Лукашенко в жодному разі не буде мати права його застосовувати як одноосібно, так і по угоді.

Чи йдуть переговори між Україною та бидлостаном? Напряму - тільки з приводу обміну полоненими і тільки на низовому рівні. Займаються питанням ГУР, МОУ, ГШ, СБУ. Інші переговори йдуть через посередників типу того ж Ердогана, але основна частина через того ж директора ЦРУ. І по темі "Території в обмін на НАТО", і по "Гарантіям безпеки", і глобально по обміну полоненими... Добре це чи погано? А добре б було українцям якщо б не була укладена "Угода Бернса" і бидло би било знову по нашій енергетиці? Не думаю. Добре б було якби не було б угоди про недоторканість АЕС та по алгоритму передачі контролю над ЗАЕС у випадку "неможливості її подальшого захисту військами рф? Та й бидлу було б вкрай важко зважаючи на комунальний колапс та на те, що Україні є вже чим відповідати на атаки по енергетиці та ядерних об'єктах. Існує домовленість про "неприпустимість терористичних методів боротьби проти вищого керівництва воюючих сторін". Існує система попередження про "візити на передову" - бидло не б'є по місцях, у які приїздить Зеленський та навпаки. Це не означає що для Зеленського немає небезпеки - взводний Ванька цілком може наплювати на наказ.

Зараз йдуть попередні переговори по узгодженню тем майбутніх мирних таки переговорів. Одразу кажу, вони майже безрезультатні. Позиції діаметрально протилежні. Зеленський вимагає повного виводу бидловійськ, хуйло відторгнення окупованих територій та конституційної заборони на вступ до НАТО. Але навіть такі ерзац переговори мають певну користь - стає ясно, куди нам далі рухатися та на що розраховувати.

Взагалі, до цієї теми українці повинні ставитися спокійно та зважено. І Гітлер через Шелленберга мав канал зв'язку з Черчіллем, і Сталін через болгар домовлявся у 41му з Гітлером про сепаратний мир. Просто нашій владі потрібно обережно та обмежено інформувати суспільство про такі "обміни думками через посередників", про відстоювання за допомоги союзників своїх Національних інтересів. Інакше і подальше "гівно зради" будуть гуляти по нашому інфопростору, а українці і надалі будуть споживати це лайно за відсутністю достовірної інформації.
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо" Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" шукатиме свої шанси з "Шахтарем" в контратаках" Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського" Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%