Сообщение #2571477 Просмотреть на стене →

VIVA, DEUTSCHLAND!

Шольц заявив, що Німеччина у односторонньому порядку, без ухвалення ЄС, виділяє Україні 7 мільярдів євро. У ЄС дехто обурений "одноосібним діями Німеччини" - виділення цих грошей неможливо заблокувати.

На днях у Бундестазі буде голосування щодо передачі Україні ракет "Таурус" ініційоване опозицією ХДС/ХСС. На сьогодні відомо що ініціативу підтримають деякі колеги Шольца по коаліції. За передачу більшість, Шольц більше не зможе довго зволікати з постачанням ракет.

Посол Німеччини в Україні Егер, пряма мова:
"У 2024 році будуть поставлені подальші системи ППО з Німеччини. Окрім того, Німеччина й надалі поставлятиме важку техніку, артилерію, артилерійські боєприпаси, інженерну техніку та закриватиме багато інших потреб ЗСУ".

Німецькі концерни "Diehl BGT Defence GmbH & Ko KG" та "Rheіnmetall" спільно з Оборонпромом України вже будують "декілька заводів в Україні". Перше завдання для них - ремонт німецької техніки саме в Україні. Друге - виробництво в Україні бронетехніки та систем ППО.

"Україна обов'язково буде у НАТО" після закінчення війни" - Шольц. До речі усі політичні сили Німеччини окрім хуйловської "Альтернативи" підтримують цей тезис.

Приємна трансформація. Це не бидло яке "довго запрягає та хер куда їде", це німці, які якщо вже запрягли, то йдуть у усіх справах до кінця. Неоціненний союзник який нарешті визначився з пріоритетами і зрозумів, що запорука кращого миру у Європі - поразка бидлостану, ЗСУ як передовий загін НАТО та Україна - член ЄС. А як все починалося у лютому 22го - декілька тисяч касок та "Ніколи німецька зброя не буде поставлятися на терени колишнього СРСР" від Шольца. Дякуємо, "фошизди". ))

P.S. Щодо "Світової війни". Іран вдарив ракетами по Пакистану. Пакистан відкликав посла та пообіцяв "АтвеТку". Саудівська Аравія яка вже воювала проти хуситів, розглядає можливість приєднання до антихуситської коаліції, мусульманський Бахрейн вже там. Мені така "Світова" подобається, хай мене Христос простить. 😉
 
+7
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%