Сообщение #2571432 Просмотреть на стене →

"ЗЛИВАТЕЛЯМ" УКРАЇНИ.

Стільки нічних гарних новин, а людям давати майже нічого та й завчасно. Сумно. Але є офіційні джерела, спробую скомпілювати офіційне та неофіційне.

Салліван після раунду переговорів у тому числі зі з спікером Конгресу Джонсоном заявив у Давосі, що впевнений - допомога Україні буде найближчими тижнями.

Джо Байден остаточно вирішив очолити міжпартійний переговорний процес та сьогодні збирає широке засідання з лідерами Конгресу та провідними політиками США. Питання - виділення грошей Україні, Ізраїлю, Тайваню, вирішення міграційної кризи.

Байден провів переговори з Шольцем. Питання підтримки України було головним.

Макрон заявив про перехід французької економіки на військові рейки задля забезпечення себе та України зброєю.

хуйло знову вимагає переговорів та вкотре погрожує Україні якимись наслідками. З офіційним покінчили, тепер про неофіційне.

Відбулася неофіційна зустріч спікера Конгресу Джонсона з представниками єврейської громади у США. Останні висловили обурення з приводу блокування республіканцями виділення допомоги своїй державі і попередили, що це може негативно вплинути на фінансову підтримку республіканців та Трампа особисто з їх сторони. Джонсон пообіцяв "зробити все можливе" щоби законопроект був прийнятий "найближчими тижнями". Нагадую - допомога Ізраїлю, Україні та Тайваню в одному законопроекті. Від себе - я ще не бачив жодного політика США який би "клав" на побажання своєї єврейської громади.

Як нам довели, Шольц підтвердив Байдену готовність Європи взяти на себе до 60ти відсотків "зобов'язань по Україні", у тому числі по бюджетній підтримці нашої країни. А у найближчій місяць Німеччина готова "покрити" тимчасово заблоковані американські "пакети допомоги" Україні.

Тим, хто верзе маячню про "Третю Світову". Між ким вона буде вестися, ась? Між Іраном та Америкою яку той відверто ссить та ссить навіть відкрито допомогти братам з ХАМАСу шоби не отримати тринди від США? Чи між бидлостаном та Америкою яка вже відкрито кладе прибор на усі "бурі лінії" хуйла, та відкритого зіткнення з якою той ссить найбільше в світі? Світова війна може бути між США та Китаєм, але до цього як з Києва до Шанхаю рачки. Істерія з "регіональними "напів війнушками" опосередковано інспірованими хуйлом - спосіб будь яким шляхом заставити Захід сісти з ним за стіл переговорів САМЕ ЗАРАЗ. Час на бидлостан не грає, хто б там що ротом не гавкав. Не буде ніякої Світової. Буде наша війна з бидлом і зараз та ж Європа робить усе щоби наростити випуск озброєння для нас з тим, щоби ми з позиції сили вели восени переговори про перемир'я. А справи у бидла реально стають гіршими. І наступні три мої дописи будуть "Хроніками Їбенеї". Ракети, дрони, снаряди, артилерія, санкції, економіка, імпортозаміщення, мобілізаційні резерви, суспільні настрої в бидлостані та національних республіках - постараюся торкнутися докладно усього. Витримки усім та віри. Зараз ми реально переживаємо самі темні часи перед світанком. І скоро будемо радіти сходу Сонця, політичного в тому числі. Ніхто Україну не кине. Наснаги, витримки та віри. Здолаємо.
 
+1
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%