Сообщение #2571233 Просмотреть на стене →

росіяни завжди вихвалялись своєю "руской смєкалочкой": російські казки зазвичай зображують як якийсь "Іван-дурак" міг виграти "джек-пот із щукою", чи здобути за дружину царівну, яка перекидається на жабу (такий собі "жабогадюкінг").

Але коли справа дійшла до війни москалів проти українців, то справжні чудеса креативу демонструють саме українці: пам'ятаєте потоплену "Москву", чи збиті літаки й гелікоптери на Брянщині (не менш 4 бортів за пару хвилин) чи інші операції. Здавалося б, українцям не дають зброю, яка була б здатна дістати і бути "довгою рукою", знищуючи такі цілі. Але кожного разу українці дивують і ворогів і партнерів.

Ми здогадуємось яким чином українські Повітряні сили змогли добитись результату в знищенні А-50 та Іл-22 над Азовським морем, навіть не маючи ракет повітряного та наземного базування, здатного дотягнутись в теорії до цих повітряних цілей. Навіть не тільки здогадуємось, але і маємо деякі інсайди від друзів військових. Проте не будемо розголошувати цю версію, бо ці секрети належать Силам оборони і вони дуже креативно підійшли до реалізації цієї спецоперації.

Можемо сказати, що на досвіді українців зараз вчиться весь світ, особливо ті, хто не маючи зброї та ресурсів може стати об'єктом агресії більш потужних держав та армій. Бо одна справа - переважати ворога в технологіях. І інша справа - маючи набагато менший потенціал та можливості - завдавати ворогу тяжкі втрати.

Інформапалм
 
+3
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%