Сообщение #2571031 Просмотреть на стене →

ГАРАНТІЇ СУХИЙ ЗАЛИШОК.

Рефлексії до біса, підбиваємо підсумки владної брехні.

Вчора Шмигаль заявив, що угода з Великобританією - взірець, по її принципу будуть підписані інші угоди майже з 30ма союзниками.

Вчора Умеров заявив - "Ми не допустимо повторення "Будапештського меморандуму"!. І пояснив - як не допустить - "Ми будемо кожні два тижні консультуватися з Британією та майбутніми "Гарантами". Перевожу на людську мову - "Гарантії" від Британії - той же "Будапештській меморандум", але з.консультаціями!!! До речі - в сумнозвісному "Будапешті" вони теж були прописані.

Влада у особі Зеленського та Ермака, перепрошую, просрала увесь переговорний процес і замість "Гарантій Безпеки" Україна отримає аморфні "запевнення у підтримці". По факту ми будемо мати від союзників "ручне керування допомогою" замість гарантованого, довгострокового, прописаного законодавчо. Зеленський втратив будь яку довіру з боку союзників. Також вони не впевнені у збереженні нинішнього політичного курсу України і тому кожен рік союзники будуть автономно вирішувати - скільки та чого давати Україні та чи давати взагалі.

Нічна інформація від США. Там планували та анонсували прийняття "позачасового" закону про "Гарантії Безпеки" для України який би не можна було змінити за весь час його дії ані Конгресу, ані новим Президентам. Та от - "Ця пропозиція більше не актуальна" - будуть прийняті "Британські" "запевнення у підтримці".

Резюме. Ми маємо брати те, що дають. Дають багато. Буде наша влада виконувати обіцянки дані союзникам - Україна точно вступить до ЄС, але вкрай навряд у НАТО. І наше існування як Держави, наше майбутнє залежить від того, наскільки наша нинішня і наша майбутня влади будуть виконувати дані союзникам обіцянки боротися з корупцією, впроваджувати Судову та інші реформи та будувати демократичні інституції. Принцип "За більше - більше" для України визнан основним у взаємодії з США та іншими. Шаг вперед у впровадженні "Судової реформи" - плюшка. Назад - хрін на комірець, а не гроші та допомога.

По факту ми маємо Президента - банкрота якому немає довіри зі сторони союзників і який має останні два-три шанси довести їм свою спроможність робити кроки на користь Українських та Американських Національних Інтересів. Не зробить - наслідки для України можуть бути важкими, а для влади катастрофічними. Знаю, що жити Зеленському та Ко не набридло, і тому зі стриманим оптимізмом дивлюся у буремне майбутнє. Заручники рейтингу втратять не тільки рейтинги, а й голови якщо підуть проти волі США, а тому до "американської" Перемоги ми все ж "допетляємо". А надалі - все в наших руках. Нову владу обирати нам
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%