Сообщение #2570958 Просмотреть на стене →

ЕРМАК, ЗЕЛЕНСЬКИЙ ТА ГАРАНТІЯ НЕБЕЗПЕКИ

А ніяк Яйценосці не вгамуються - "А чому це Зеленський не підтвердив що Резнікова послом до Лондона направляє? Це тому що той крадій"? Ні, Александр та Вовкулака - це тому що вам потрібно менше маячню з помийок та від влади слухати. Спочатку хронологія.

21 липня - Пристайко відкликають з посади посла у США.
5 вересня. Рада звільняє Резнікова з посади міністра оборони по його заяві про відставку.
17 вересня. Зеленський отримав попередню згоду Резнікова зайняти посаду посла у Великобританії, МЗС надіслало у "Форрін Офіс" запит на Агреман для Резнікова.
10 жовтня - Агреман отримано.
15 жовтня - Резніков зустрічається з послом США Брінк після чого відмовляється від посади. (Тут без коментарів, про причини я не скажу нічого, хоча їх знаю).
Вчора Сунак підтвердив, що Резнкова чекають у Лондоні і порекомендував Зеленському "змінити переговорників". Це інформація не з Британії - з США, Кемерон мав розмову з Блінкеном після візиту Сунака.

Тепер по фактах. Замість жорстких "Гарантій безпеки" від Великобританії Україна отримала черговий "Будапештський меморандум" без списку санкцій як у випадку агресії рф повинна ввести проти неї Британія, без прописаних щорічних внесків у нашу безпеку... Якщо узагальнити, то цей документ не мстить по факту жодних зобов'язань Королевства по відношенню до України - "Якщо будете себе вести належним чином, то ми, МОЖЛИВО, виконаємо що пообіцяли, а ні - ми вам нічого не винні. Більше того, майбутня допомога жорстко прив'язана до здійснення реформ в України, до боротьби з корупцією та до розбудови демократичної системи. Інакше - хрін на комірець. Абсолютний провал на дипломатичному фронті який, здавалося би, завжди був "наш" з панами Джонсонюком та Суначенко. Хто винен?

Підготовчу роботу проводили Ермак, це основна частина, і Кулеба. Зрозуміло що з місією не впоралися обидва. Не катастрофа, але близько до неї. Чому? Тому що приклад Великобританії охоче наслідують і США, і інші "Гаранти" з якими переговори веде Ермак . Ми не отримаємо НАТО у найближчі часи, але отримаємо повну та абсолютну відсутність будь яких саме "ГАРАНТІЙ" безпеки. По факту Україна буде сидіти на розтяжці: Буде виконувати побажання союзників щодо упровадження реформ, судової в першу чергу, та боротьби з корупцією, на чому наголошував Сунак - нам допоможуть. Ні - "ми вам нічого не винні". Винні у провалі персонально Зеленський зі своїми постійними "кидками" партнерів і відповідною недовірою до нього з їх сторони, та Ермак який не може домогтися результату у цих переговорах.

Остання інформація, я її нещодавно надавав "вузькому колу", Блінкен рекомендував Кулебі розгледіти з Президентом можливість призначення Резнікова обо очільником делегації України яка розробляє "Гарантії безпеки" від США, або залучити його до роботи робочої групи у якості експерта. Я так зрозумів, що рекомендація не прийнята - Резніков залишається невиїздним хоча жодної кримінальної справи у якої він би фігурував у якості обвинуваченого немає.

Більше прохання мене про "дохлого лева" Резнікова не питати нічого. Тема закрита до пори, коли він, без сумніву, виграє у суді справи по "Яйцях" та "Куртках". Молитеся на Міністра не Оборони, а Анонсів - Умерова, розповідайте, який шикарний у нас переговорник - Президент та його вірний Ермак, а я вам бажаю щоби ті яйця разом з тим, що зазвичай посередині них у вас на лобі виросли, може тоді почнете головою думати, а не заводним органчиком від ОПУ та Умерова особисто. Будьте здорові.

P.S. За достовірність наданої інформації відповідаю головою.
 
Последние новости
Сергей Сидорчук: «В чемпионате Бельгии интенсивность выше, чем в чемпионате Украины. Понадобилось время, чтобы привыкнуть» «Динамо» — «Колос»: бомбардирские расклады "Динамо" - "Колос": бомбардирські розклади Ігор ЦИГАНИК: "З "Колосом" "Динамо" не буде так легко, як було проти "Вереса" Александр Андриевский: «В заключительных турах должны брать максимум. Важен каждый матч — и с «Шахтером», и с «Колосом» «Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%