Сообщение #2570843 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ..

Поспати, я так зрозумів, мені не дадуть. Тож відповідаю на питання по черзі.

1. "Що там демократи, вони відкинули вимоги спікера Конгресу і нам тепер гроші не нададуть"?

Кажу те ж що казав - широка угода про посилення міграційних обмежень та про допомогу Тайваню, Україні та Ізраїлю готова, текст готовий для розгляду. Сутність чергової суперечки - праве крило республіканців бажає виконання УСІХ своїх вимог по укріпленню кордонів та посиленню міграційних обмежень. Демократи наполягають на виконанні компромісних домовленостей. Будуть ще дві зустрічі представників демократів у узгоджувальній групі зі спікером, скоріш за все компроміс буде знайдений.

2. "Так шо там з Сунаком Зеленський підписав? То "Гарантії", чи ні? Ні, це "протокол про наміри" без жодних юридично закріплених зобов'язань. І ці "безпекові запевнення" схожі на Будапештський Меморандум. Причину не надання реальних "Гарантій" читайте у зобов'язаннях української сторони щодо всеосяжного впровадження реформ, боротьби з корупцією та побудові демократичних інституцій, а не автократичних як зараз. Сунак одночасно підтримав Україну та видав Зеленському "жовту картку" - "Гарантії" закріплені юридично Україна отримає від членів "Великої сімки" після виконання "домашнього завдання". Зеленському не вірять і намагаються "підв'язати" зобов'язаннями плану "За більше - більше". То ж цей "договір про наміри" має порівну позитиву та негативу.

3. "Чого Пріцкер приїхала"?

Пріцкер привезла з собою представниками американського бізнесу котрі збираються вкладати гроші у відбудову України та побудову нових виробництв. Вони будуть мати зустріч з Шмигалем, Стефанчуком, Зеленським від яких будуть вимагати відповідей на запитання щодо законодавчого гарантування своєї діяльності у нашій Держави.

Буде дуже неприємна розмова з Президентом щодо нової керівниці Рахункової палати. Пріцкер уповноважена пред'явити Зеленському ультиматум: або він виконує зобов'язання які брав перед представниками "Сімки", або "Україна не тільки не залучить до себе іноземний бізнес, але й залишиться без бюджетної підтримки з боку держав які у неї входять.

4. "Можливий в Україні транзит влади від Президента у якого у травні спливає термін повноважень, до парламент"?

Ні, неможливий після підписання усіма політичноми силами заяви про неможливість виборів під час війни. Але справа навіть не в цьому. у АП США вважають що Зеленський та монобільшість ще не вичерпала ресурс своєї корисності, а у "роздробленому та з масою протиріч між фракціями" парламенті буде важко приймати потрібні Україні рішення. І це не все - у Адміністрації Байдена взагалі не бачать реальної альтернативи Зеленському та його монобільшості під час війни Це правда, на жаль. Чи зміниться ситуація якщо Зеленський "берега поплутає" та почне відкрито ігнорувати побажання союзників? Все можливо, але станом на зараз все є як є.

Начебто все. Пропоную підписникам зробити п'ятницю кожного тижня днем відповідей на Ваші питання. Надсилайте до четверга у чат з позначкою "П'ятничні відповіді", я буду сумлінно задовольняти Вашу цікавість.

Доброї ночі.
 
+1
Последние новости
Сергей Сидорчук: «В чемпионате Бельгии интенсивность выше, чем в чемпионате Украины. Понадобилось время, чтобы привыкнуть» «Динамо» — «Колос»: бомбардирские расклады "Динамо" - "Колос": бомбардирські розклади Ігор ЦИГАНИК: "З "Колосом" "Динамо" не буде так легко, як було проти "Вереса" Александр Андриевский: «В заключительных турах должны брать максимум. Важен каждый матч — и с «Шахтером», и с «Колосом» «Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%