Сообщение #2570779 Просмотреть на стене →

ГАРАНТІЇ ЯКІ НАС ВЛАШТУЮТЬ...

Вчора зібрав "всю ненависть світу" на ФБ коли опублікував "Гарантії Безпеки" які згодні дати нам союзники. "Бульбашки", "ху..ня", "Будапештський меморандум - 2", "Нас зливають рашці, Китай нас федералізує та роззброїть а наші воїни будуть по світу у "гарячих точках" воювати"... Питаєш, "А які "Гарантії вам треба"? А щоби за нас американці воювали, або НАТО". Ані більше, ані менше.

Хочу розчарувати усіх - за нас ніхто і ніколи "на землі" воювати не буде. Навіть якщо ми найближчим часом вступимо до НАТО. Трохи підніму завісу з переговорів між бидлостаном та США з цього приводу. Патрушев заявив Бернсу, що "росія згодна буде по замовчуванню з вступом підконтрольними Україні територіями у НАТО тільки з юридично оформленим зобов'язанням Альянсу та окремо США не розміщувати на території України військову інфраструктуру та військовий контингент Блоку". І я знаю, що такий варіант влаштовує як США, так і провідні країни НАТО. І у випадку можливої агресії бидлостану його будуть "мочити" з повітря, з моря але ЖОДНА країна не пришле сюди своїх вояків. І якщо Макрон, Шольц, Байден, Сунак та усі інші лідери країн Альянсу скажуть своїм народам "Ми вирішили у разі чого направити наших солдатів до України" то вони з шаленим тріском проваляться на наступних виборах. А вони не ідіоти - втрачати владу з-за України. І їх наступники ідіотами не будуть.

Українців не влаштовують гарантовані мільярди доларів які акуратно щорічно будуть вливатися в нашу країну як вони вливаються в Ізраїль. Українців не влаштовує побудова за союзницькі гроші майже самодостатнього ВПК, а навіть зараз всі заводи з виробництва зброї будуються за рахунок грошей німців, британців, американців - своїх немає на побудову виробництва і ще довго не буде. Нам насильно дають в руки вудки, спінінги, у майбутньому пропонують навіть донні трали шоби ми самі ловили рибу, а ми посилаємо американців в дупу з їх "Гарантіями" і скандуємо - "Риби! Риби! Риби!".

В Україну йдуть провідні оборонні кампанії світу, "Рейтеон" з "Петріотами", "Рейнметалл" з "Пантерами"... - вони вірять в Україну та її майбутнє - ми ж не віримо ані в себе, ані в своє майбутнє. Ми з впертим кретинізмом підозрюємо їх у якихось конспірологічних планах по знищенню українців не зважаючи на реальність.

Чесно - у такі моменти опускаються руки. На хріна мені розтікатися перед тими, хто вже здався та у душі похоронив свою країну? Українці після ренесансу першого року війни впали у розпач і у свій звичний стан під кодом "всепропалонасзливають" на рівному місці і інфантільно вимагають щоби їх роботу виконував хто завгодно, тільки не вони. Воювало за нас НАТО, будувало за нас ЄС, товари надавала Японія з Кореєю та інші, а не ми самі виробляли, владу нам американці прищначали бо ми самі "зрін щна кого наобираємо"... І нема краю цьому трешевому жебрацькому пиздецю.

Запам'ятайте і на лобі собі витавруйте - будувати, воювати, відновлювати зруйноване, відповідально обирати владу - то все робити нам, українцям. Так, за гроші та за допомогою союзників, але все ж таки нам, не американцям, німцям, французам, британцям... І доти, доки ми не виблюємо з кров'ю з себе наше бажання щоби за нас працювали, воювали, будували, а ми тільки нили та на долю скаржилися, доки в нашій крові, душі, голові не стане рідним гасло "НІХТО КРІМ НАС", ми не станемо НАЦІЄЮ і не станемо УКРАЇНЦЯМИ, а залишимося малоросами на яких завжди буде мати плани загарбання і бидлостан, і угорщина, і Польща, і Словаччина... Дорослішайте, панове, бо лихо нам буде.
 
+6
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%