Сообщение #2570268 Просмотреть на стене →

Бізнес-партнера Єрмака в МО закуповував озброєння у прокладок бізнес-партнерів Єрмака за наказом із ОП Єрмака.
І десятки мільярдів гривень - тютю.

Але СБУ радісно звітує про підозру бізнес-партнеру Єрмака, коли вже пізно: уряди союзників 2 роки знають про розкрадання в Україні бізнес-партнерами Єрмака і через це ми вже давно втратили підтримку.

Але ТСН і мосєйчук не верещить, що затриманий це — бізнес-партнер Єрмака. Марафон не кричить про "свинарчука президента". Всі ці чмошніки на зарплатах мовчать і не закликають: "Єслі найдут моіво свинарчука, ящітаю, прєзідєнт должен уйті!".

Бо Зеленський ввів політичну цензуру під виглядом військової.
Бо банда хоче завадити суспільству провести логічні ланцюжки і зробити висновки, щоб уникнути відповідальності.

І тому... новий день - новий бізнес-партнер Єрмака в МО.

Пам'ятаєте 1,5 роки тому конгресвумен-республіканка Вікторія Спартц викрила Єрмака і закликала звільнити його через розкрадання? Знаєте, що вона тепер робить? А тепер в питанні голосування за 50 млрд допомоги Україні вона закликає республіканців "тримати позицію" по південному кордону.
Бо Зеля тоді, замість звільнити Єрмака, шельмував Спартц, а зараз до республіканців просити про допомогу послав... Єрмака.

Убити нахабною хуцпою солідарність з Україною це і є одне із завдань цих зрадників. Вони - загроза нашій безпеці.

Джон Сміт
 
+5
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%