Сообщение #2570230 Просмотреть на стене →

АМЕРИКАНСЬКІ НОВИНИ.

1. За останні 5 тижнів сталися суттєві зрушення у позиції США стосовно неможливості проведення наземних військових операцій ЗСУ на на території рф. Голова Пентагону Остін повідомив очільнику МОУ Умерову, що США не будуть здійснювати ніяких демаршів у випадку проведення подібних операцій з ціллю знищення військово-промислового потенціалу рф, в першу чергу ракетного, у прикордонних з Україною регіонах. Якщо простіше.

Досі Україна не могла здійснювати подібні операції без ризику припинення допомоги зі сторони союзників - наша Держава тоді підпадала під визначення "агресор". Зрушення суттєві, і можуть мати суттєві для бидла наслідки. Побачимо. Якщо знову буде рейд у прикордонні області вже не "російських повстанців" а ЗСУ особисто я не здивуюся.

2. Фактично готовий підготовлений АП США та переговорниками від республіканців та демократів текст угоди щодо, у тому числі, виділення Україні 61,1 мільярди доларів США. (А я ж, піз..ун веселий та "дезінформатор" вам "брехав" до НР року та одразу після нього коли казав, що робота завершується і була продуктивною). Практично офіційно повідомляю, що перед голосуванням будуть дебати на яких умовні трамписти будуть вимагати не голосувати за виділення нам грошей мотивуючи це у тому числі "важкими втратами ЗСУ без можливості досягнення ними успіху" та "неможливістю мобілізації достатньої кількості воїнів з-за небажання українських політиків брати на себе відповідальність за непопулярні кроки при ухваленні закону що регламентує її проведення". І моліться щоби їх не почули. Майже напевно на дебатах ми почуємо не тільки зведені дані від Пентагону та Розвідспільноти про наші втрати, але й "дані Луценка" якими будуть оперувати трамписти. На кого Луценко зіграв? Знову як і у 18м - 19м на Трампа, жодним чином не на Україну. Також на слуханнях буде оприлюднена ціль підтримки США від АП США. Попереджаю - вона точно не сподобається нашім "патріотам". Кінцевим знову буде пункт про "політичне урегулювання через переговори". Також знову ми почуємо про "американську" ціль Контрнаступу - "Досягнення сильної позиції на майбутніх переговорах щодо закінчення війни".

3. І останнє. Це щодо останніх трьох ракетних обстрілів. За останні півроку кампанії "Рейтеон", "Дженерал Дейнемікс" та "ВАЕ Системс" представили українській стороні плани створення спільних підприємств основна частина яких буде розташована під землею, а зверху вони будуть надійно прикриті системами ПРО та ППО які будуть придбані за рахунок американських співвласників. ВІД НАМІРІВ ЖОДНА КАМПАНІЯ НЕ ВІДМОВИЛАСЯ. Це нічна інформація.

В мене все. Розумному - достатньо.
 
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%