Сообщение #2570207 Просмотреть на стене →

РАКЕТНА АТАКА. ПЕРШІ ПІДСУМКИ.

ЦІЛІ УДАРУ. 1. Аеродроми та аеродромна інфраструктура з яких працюють Су-24 з крилатими ракетами. 2. Промислові підприємства ВПК. 3. Склади з спорядженням та боєприпасами для ЗСУ, в першу чергу ракетами. 4. Системи ПРО "Петріот" яка захищає Старокостянтинів.

Як нам тільки що довели, Залужний вже обговорив з головою КОШ Брауном результати істерії хуйла. "Є частковий успіх атаки у частині ударів по військових складах. Вчергове середні пошкодження отримав "Петріот", він виконував роботу до кінця атаки. Літаки під час атаки були у повітрі, не ушкоджений жоден. Не вдалося уразити склади з ракетами. Ремонт пускових пошкоджених установок "Петріот" займе 3 дні, пройде на місці.

Зафіксовані два удари поряд з об'єктами енергетики у Харківській та Запорізький областях, чи були вони ціллю достовірно невідомо, але навряд.

Підсумки.

Генерал Браун вчергове підтвердив позицію США - як тільки Конгрес виділить кошти, в Україну у перших же пакетах допомоги прийдуть ще 2 "Петріота". Потреби в ракетах до тієї пори забезпечать Німеччина, Корея, Японія.

Ще одне. Наші "плідні" дискусії щодо "Закону про мобілізацію" та інтерв'ю під...сів типу Луценка про втрати які широко розтягує по світу бидлостан знову зробили свою мерзенну справу. Якщо до НР після зустрічі з Байденом спікер Конгресу Джонсон зняв вимогу звітувати про цілі підтримки Україні у війні, то вчора ця вимога знову була висунута. І Луценка, і Безуглу, і інших сук-хайпожерів я би розстріляв. Без суду та слідства. А довбо...ів хто їх підтримує відправив би не на передову - вони там на хер непотрібні, але на примусові роботи на підприємства ВПК та "чорноробітниками" у сфері забезпечення передової.

Я ще раз вибачаюся перед підписниками, в першу чергу харків'янами за марні надії привод до яких я їм надав. У мене реально досі совість не на місці. Якщо харків'яни мене вибачають і їм реально потрібна інформація про переговори, то я, звісно же буду її надавати. Мені класти з прибором на різні "наїзди", ті, хто мене знає особисто, по Блогах та Щоденниках БМ це підтвердять, але також вони підтвердять що совість у мене є і вона мене реально гризе. Домовленості з хуйлом працюють лише там, де Україна може зробити йому "невыносимо больно". "Домовленості Бернса" у вигляді двосторонньої відмови від ударів по енергетиці діють виключно завдяки тому, що Україна вже може відповісти дзеркально і реально заморозити європейську частину бидлостану при нинішніх рекордних мінусах.

До речі, нічне та вранішнє бидлостанське полювання за "Вільхою" успішним не було. Білгороду підготуватися.
 
+1
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%