Сообщение #2570001 Просмотреть на стене →

ВІЙНА ТА МИР.

Практично по Толстому. Позавчора спілкувався з розумною та допитливою людиною - моїм підписником. І от він мене запитав, "Чи не видаю я бажане за дійсне коли стверджую що війна не перейде на 25й рік"? А після моїх пояснень спитав, "Чому ж тоді ніхто не готує українське суспільство до майбутнього перемир'я? І як на заказ вчора наш Президент заявив буквально: "Витримати цей рік означає витримати всю війну". Чекаємо подальшого дрейфу нашого керівництва в сторону більшого інформування населення про реальний стан справ. Ну а я не припиню це робити ніколи, тому щараз трошки добавлю інформації про вчорашні переговори Бернса та Патрушева.

Російська сторона запропонувала вже зараз готувати угоду про майбутнє перемир'я між Україною та рф. Повноцінний мир, по словам Патрушева, "неможливий через радикальні розбіжності сторін, але головне зараз - припинення кровопролиття".

Патрушев заявив, шо рф готова до запровадження режиму повного припинення вогню з 19го січня і чекає на реакцію українського керівництва.

Патрушев запропонував Бернсу посприяти укладанню угоди про мораторій на ракетні та удари та удари БПЛА по Харкову, Брянську, Білгороду та Курську.

Про переговори все. Натомість нагадаю вислів зама російського МЗС Рябкова більш як місячної давнини який він зробив у бесіді з головою індійського МЗС. "Я прошу вас не турбуватися, війну буде закінчено у 24му році, на 25й рік вона не перейде".

Я бачу що я не даремно почав вести рубрику "Хроніки Їбеней". Наші люди реально не знають майже нічого про реальний стан справ у московії, вони читають усілякі помийки пов'язані з російськими спецслужбами і всерйоз вважають що бидлостан всемогутній а Захід та ми слабкі і не здатні переламати хребта імперії. Так це брехня собача. І я свою рубрику вести не припиню доти, доки люди не зрозуміють: бидлостан - колос на глиняних ногах і по ціх ногах вже йдуть тріщини. Завалимо ми його чи ні - питання відкрите. Майже напевно у цьому року ні. Але в перспективі 50ти років - без сумніву. До нових зустрічей та нових "Їбеней"

Павлюченко
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%