Сообщение #2569901 Просмотреть на стене →

КОРЕЙСЬКИЙ НЕДОФРОНТ ХУЙЛА.

Дуууже багато питань типу "У Кореї війна скоро почнеться, знову усім до України діла не буде"? Давайте чітко та зрозуміло.

Розвідспільнота США, виходячи не з наявної інформації, але з поточного перебігу подій, з високою долею вірогідності вважає, що під час останньої зустрічі Ина та путіна була досягнута широка домовленість у рамках якої північнокорейський лідер взяв на себе зобов'язання максимально загострити ситуацію на Корейському півострові в обмін на політичні, торгові, продовольчі, технологічні та фінансові преференції зі сторони кремля. російська сторона, вочевидь, розраховується за постачання боєприпасів та ракетної зброї поставками продовольства, нафти та військових технологій, зокрема ракетних та ядерних.

Ціль майбутнього загострення з обмеженими прикордонними бойовими діями - виключити Південну Корею з процесу постачання боєприпасів та військової техніки для потреб ЗСУ. Найбільше занепокоєння Кремля викликають поставки снарядів для артилерії та ракети для систем ППО, зокрема для "Петріот".

Розвідспільнота США не бачить реальної загрози повномасштабної війни між двома державами, але визнає більш ніж можливими провокативні дії Північної Кореї з обмеженими бойовими зіткненнями на лінії розмежування та островах приналежність яких викликає суперечки між сторонами".

Пентагон у свою чергу "Не бачить потреби у посиленні американської присутності у Південній Кореї". Військові США не вважають за потрібне передислокацію додаткових сил тому, що не бачать очевидної загрози повномасштабної війни та вважають південнокорейську армію цілком здатною самостійно вирішити завдання по захисту своєї території при можливих майбутніх обмежених бойових діях.

Тепер трохи довідок.

Південна Корея має переважно самодостатній ВПК який здатен забезпечити військо необхідним навіть під час повномасштабної війни.
Південна Корея має достатні фінансові ресурси, зокрема великий обсяг ЗВР, щоби не потребувати подібної допомоги США.

Трохи від себе. хуйло з останніх сил намагається скоротити допомогу Україні у будь який спосіб. Корейські маневри - аналог допомоги ХАМАСу у нападі на Ізраїль з тим, щоби фінансова та військова допомога Україні відійшла на другий план у порівнянні з допомогою Ізраїлю. Хуйло дістало останній міжнародний козир у своїй рахітній колоді. Нічого у нього не вийде у Кореї як не вийшло в Ізраїлі. Іранські аятолли тільки на словах сміливі, а на практиці хріна лисого бажають воювати з США та євреями. І Ин, поціновувач незайманих дівчат та вишуканої кухні, хто завгодно, але не ідіот і от ніяк не бажає війни з незрівнянно більш сильними супротивниками. Його, звісно, ображає те, що з часів Трампа на нього та на його заяви ніхто не звертає уваги і ніхто в обмін на чергову "деескалацію" не дає шарові харчі. Імідж "великого та жахливого" руйнується! І тому зараз цілі хуйла та Ина співпадають, але до бажаних для першого наслідків точно не призведуть і допомога Південної Кореї Україні, а одна вона поставила ЗСУ снарядів 155мм більше ніж уся Європа разом, не скоротиться, можливо навіть буде навпаки. Яка держава, такі і її міжнародні маневри. Останній козир хуйла буде битий.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%