Сообщение #2569343 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
РАКЕТНА АТАКА. ПІДСУМКИ.

КУДИ БИЛИ?

Не по енергетичній інфраструктурі. Одразу після ракетної атаки відбулися переговори між головою СВР Наришкіним та головою ЦРУ Бернсом які ініціювала російська сторона. Нам тільки що довели, що Наришкін наголосив: "Росія дотримується договору про подвійний мораторій на удари по об'єктах енергетики, а нинішні влучання у них - робота української ППО". Ціллю сьогоднішньої атаки Наришкін назвав "Військову інфраструктуру". А здійснена вона "Як відповідь на масовані та не вибіркові атаки ЗСУ по території росії". Яка це "правда" - їжачку зрозуміло.

ЦІЛІ АТАКИ.

Американці визначили цілі які, найбільш ймовірно, намагалися уразити бидлюки. Перераховую. 1. Будівлі СБУ, СБУ, Генштабу. 2. Склади з амуніцією та іншим спорядженням для ЗСУ. 3. Підприємства ВПК у шести районах міста Київ, Вишневому, Вишгороді. 4. Системи ППО, ПРО, в першу чергу "виключити Петріот". 5. ГОЛОВНА. Це оцінка поточної ситуації Розвідспільнотою США ще до останньої ракетної атаки. Бидло "Використовує чистий блеф про свої безмежні військові та мобілізаційні можливості для досягнення очевидної мети - будь якими способами примусити Захід та керівництво України погодитися на мирні переговори ще до початку весняно-літнього Контрнаступу ЗСУ". Ціль атак очевидна - визвати невдоволення українців владою яка "Не взмозі захистити навіть Київ", по можливості спровокувати заворушення, на їх тлі максимально "розкачати" внутрішньополітичну ситуацію і домогтися зміни керівництва країни на капітулянтське. Перша кандидатура голови "Переговорного" уряду - Арестовіч.

Тепер про те, чому бидло так поспішає до нашого Контрнаступу. Повернемося до звіту Розвідспільноти три пункти з якого я вже викладав. Без посадового новоязу своїми словами.

1. Міф про "невичерпні мобілізаційні можливості рф" буде розвіяно вже влітку наступного року. Досі потік "добровольців" у ряди армії забезпечують високі виплати. Саме тому до цього часу потік ресурсів з депресивних регіонів був стабільним. Але він останні вже два місяці став скорочуватися і, по розрахункам розвідників, вже у лютому "СТАНЕ МЕНШИМ ЗА КІЛЬКІСТЬ ВТРАТ НА ПОЛІ БОЮ". Тобто доведеться об'являти мобілізацію. І "затикати" мобілізованими діри які проб'ють ЗСУ під час Контрнаступу.

2. Головне ж інше - МОБІЛІЗАЦІЯ ПЕРЕКРЕСЛИТЬ СПОДІВАННЯ ПУТІНА НА МІНІМАЛЬНЕ, ЗГІДНО З УСІМА ПРОГНОЗАМИ НАВІТЬ РОСІЙСЬКИХ ЕКОНОМІСТІВ, ЗРОСТАННЯ РОСІЙСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ. Нагадую попередній їх прогноз - зростання на 1,1 відсотки. І це притому, що зростання забезпечується за рахунок збільшення виробництва ВПК, реальні сектори економіки чекає скорочення. Зростають втрати доходів бидлостану від продажу нафти та газу після введеної американцями "Стелі цін" на російські енергоносії та первинні та вторинні санкції для логістичних кампаній. Цього року і так "борговий" російський бюджет не до рахується мінімум 20 відсотків валютних надходжень.

3. Це вже вийшло у публічну площину, тобто мої давні ствердження підтверджує той же "Тайм" - Британія та ЄС швидко нарощують виробництво зброї для України з тим, щоби вже до кінця цього року компенсувати можливу відсутність допомоги Україні у випадку приходу Трампа до влади. Дані про кратне підвищення виробництва боєприпасів у США, П. Кореї, Японії, ЄС можу надати. Основне - ДО КВІТНЯ 2024 ДЕФІЦИТ БОЄПРИПАСІВ ДЛЯ ЗСУ В УСІЄЇ.НОМЕНКЛАТУРІ БУДЕ В ЦІЛОМУ ПОДОЛАНО.

Я можу довго "розтікатися по древу" та докладно пояснювати - чому так поспішають бидлюки загнати нас за стіл переговорів, але тоді дописів п'ять доведеться писати. Правда ж "ОРЕ" - "ХУЙЛО БЛЕФУЄ, СПРАВИ У БИДЛОСТАНІ РЕАЛЬНО КЕПСЬКІ ЯК У ЕКОНОМІЦІ, ТАК І У ВПК ТА, ОСОБЛИВО" У СФЕРІ "ПІДТРИМКИ ВІЙНИ НАСЕЛЕННЯМ". Зараз там як у совдепі - "Повний одобрямс війни на людях при максимальному затягуванні гайок та підспудне бродіння у низах. Американські розвідники, а я їм вірю, кажуть, що рівень підтримки "війни до переможного кінця" у рф вперше за два роки впав нижче 47 відсотків. І скорочується він постійно. Перші серйозні поразки - попливе вся конструкція російської "владної.вертикалі".

От тоді і настане, а він обов'язково настане, час для реальних переговорів про реальний мир на українських умовах. Витримки та впевненості, панове. Не звертайте уваги на ракетні істерики хуйла - це реально від його відчаю. Час не грає на рф, це блеф, чиста брехня, і ви повинні це знати.

P.S. 23го грудня відбулися консультації Італії, Франції, Німеччини та Великобританії на рівні Генштабів та очільників МОУ. УСІ (!!!) учасники консультації висловили впевненість у тому, що "рф навіть у нинішніх умовах не зможе організувати наступ який призведе до "оперативного успіху", і висловили впевненість у тому, що у разі надання Україні необхідного озброєння ЗСУ цілком здатні звільнити Запорізьку та Херсонську області та увійти до Криму.

P.P.S. Генерал Залужний повідомив голову КОШ Брауна про результати ракетної атаки. Повідомлення для нас і для загалу - "В результаті атаки частково та легко пошкоджені деякі системи "Петріотів" які захищали Київ. Системи у робочому режимі, працювали до останньої хвилини атаки".
 
+6
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%