Сообщение #2568474 Просмотреть на стене →

ТРОШКИ ПРО ЗБРОЮ.

Ті, хто зі мною знайомий, знають, що я людина хвора на голову в усьому, що стосується ВМФ, причому будь яких країн. Навіть самого кумедного та бездарного флоту у світі - бидлостанського. Але я не про нього - я про розумних. Почну здалеку.

Є у США такий собі есмінець "Замволт", новенький, дивний на вид. Зброю для нього теж вигадали дивну - "Рельсотрон", тобто пушку без пороха, снаряд розганяє електромагнітне поле, це якщо дуууже спрощено. Ще у 2019му рельсотрон від кампанії ВАЕ Systems був встановлений на есмінець та зробив перші постріли. Різниця зі звичайною гарматою проста - снаряд летить з потрійною швидкістю звуку і не на 20 - 30 км, а на 200. Перехопити його неможливо у принципі, тому ураження цілі стовідсоткове. Це я до чого?

Концерн ВАЕ Systems йде в Україну. Як, що, у якому вигляді буде співробітництво - не нашого розуму діло. Але цікаво - офіційно заявлено про "науково-технічне співробітництво" та перспективне створення "новітніх інноваційних систем озброєння".

Я зараз тільки фантазую, скажемо так, але коли щось там у тилу бидла невідоме "хлопне" без прольоту ракети чи дрона, то особисто я здогадаюся - що саме прилетіло. І ви того.))

Ще цікаво. Міністр Камишин відкрито заявив, що Україна виробляє не тільки крилаті, але вже й балістичні ракети. Дехто досі буде ставити клоунські смайлики під моїми "розповідями" про нашу Ракетну програму? Чи все ж я правду кажу що вже скоро 5 місяців як йде накопичення чисто українського ракетного потенціалу яким ніяк не заборонено херачити хоч по москві хоч по челябінську?

Далі буде. Нагадую Остіна та Кірбі, зведено в одне: "Наше (США) завдання - зробити так, щоби Україна могла сама себе забезпечувати майже усіма видами озброєння". Про 5 років на переважне забезпечення я вже писав. Перший рік явно показує - план таки виконають, навіть при нинішній владі. Витримки, терпіння та віри. Багато що вже зараз змінюється на краще.

P.S. Бидлостанці теж будували свій рельсотрон, навіть болванку кудись алюмінієву запулили, а потім заявили, що забезпечити пушку компактним джерелом енергії неможливо, а тому "нуйогонах.." І слава Богу.
 
+5
Последние новости
Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%