Сообщение #2568205 Просмотреть на стене →

Путін випрошує переговорів і заморозки війни, - як повідомляє New York Times, - бо розуміє, що таке накопичувальний ефект. Це коли в боксі ти такий крутий, суперник тебе б'є по голові, а ти все приймаєш і ще й бравіруєш: "дава-а-ай! давай ще! ось сюди в щелепу бий, слабак!".
А потім в 40 років дурачок. У тебе капає слина і труситься тіло.
Бо життєвий ресурс не безкінечний.

Дати ослабленому путіну відновити ресурс може лише ідіот.
Лише ідіот також може вірити в можливість домовленостей з цим гобліном. Прігожин повірив. Здох. Бо путін своє слово порушує гарантовано. Та і нащо нам якесь нове слово, якщо він порушив навіть договір 2003 року про кордон України і Росії, який сам же підписав?

Навпаки, ми не дали ослабленому путіну можливість заморозити війну в березні 2022 і уже звільнили Херсон з купою міст. А відмовились від зернової угоди і російський флот втік навіть з нашої Корсуні.
Контрнаступ не досяг мети поки - не біда. Прийдуть літаки, розкрутяться збройні заводи на Заході, побудуємо ракети. Насиплемо на голови оркам стільки тонн металу і вибухівки, що слина буде капать.

Той факт, що путін випрошує замороження війни, уже означає, що ніякого безкінченного ресурсу в нього немає. Тупі мантри цього дебіла про "демілітаризацію України" обернулися протилежним: Україна здобула військовий паритет з РФ. Це колосальна зміна. Вперше за останні 400 років Україна може зрівнятися з РФ в військовому плані. Далі - тільки неухильне перехиляння шальки терезів на нашу користь. Доки Україна чинить спротив, буде мобілізовувати Захід.
Шансів у 1,5% світового ВВП проти сукупної міці 60% немає. Лідер 1,5% це розуміє і корчить готовність з барського плеча дати нам можливість дати йому передишку.
Але кінець цієї історії - труп путіна на дні сільського нужника. Колективна росія отримує урок накопичувального ефекту і закінчує як Лівія.

Джон Сміт
 
+10
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%