Сообщение #2568201 Просмотреть на стене →

ЗЛЕ - 3.

Хтів дати висновки Розвідспільноти США щодо нашої війни під ялинку. Не дам. Принципово. Бо вий по мобілізації відбиває будь яке бажання давати людям заспокійливе, скоріше навпаки. І те, що бидло дістало з загашників усі свої консерви заради єдиної цілі - зірвати ту саму мобілізацію в Україні ціною "псевдомайдану" значить лише одне - вони знають, чим ця мобілізація їм агукнеться навесні та влітку. І межу своїм здібностям нам протистояти вони теж дуде добре знають. І я не злий - я лютий коли читаю Арестовіча щодо мобілізації, бо Штати у особі АНБ попереджали нашу владу про його майбутню "корисну діяльність". Я до останнього не хотів це оприлюднювати, проінформував лише вузьке коло своїх друзів, але "маски скинуті" - ворог скритий став відкритим.

"21го грудня пан Арестовіч мав довгу зустріч с г-ном Р...юком, одним з помічників мільярдера Ковальчука. Р...к, з дуже високою долею вірогідності, займає посаду у ГРУ ГШ МО РФ. По нашим даним упродовж зустрічі проводилися попередні консультації по питанням укладення майбутньої угоди про мир між Україною та рф у наступному році, можливому сприянню у досягненні цілі паном Арестовічем, можливий підтримці кандидатури пана Арестовіча на виборах Президента України зі сторони крупного російського бізнесу та про можливість сприяння гіпотетичній МАЙБУТНІЙ ПОЛІТИЧНІЙ КАР'ЄРІ ПАНА АРЕСТОВІЧА У ПІСЛЯПУИІНСТКИЙ РОСІЇ. Пан Арестовіч виказав зацікавленість у останній пропозиції. Контакти вирішено продовжити у наступному році".

Зараз ми маємо факт перетворення проекту "Арестовіч" у проект "Мураєв-лайт" з перспективою переходу його у "Шарій хард". Ідея "нової держави" від цієї мразоти проста як мукання - "будуємо позанаціональну державу без української національної ідеї, приймаємо усі пропозиції рф та повертаємося у часи модернізованого Януковіча".

Що буде з ним робити наша влада - я не знаю. Але в тому, що Арестовіч відкрито перейшов на бік ворога - в цьому немає жодних сумнівів.

Війни без мобілізації не виграють - виключно програють. Відмовитися від мобілізації зараз - запросити бидло знову під Київ, Миколаїв, Одесу і так до Львова. Спекулювання на темі - гра на ворога.

Ну а тим, кого поплющило від слів Залужного про мобілізацію, я нагадаю його твердження, що майбутній рік буде зовсім інший у частині ведення бойових дій і військові спільно з союзниками вже на 90 відсотків угодили дії щодо досягнення технологічної переваги на полі бою. Це саме те, про що я казав і кажу - наступного року буде зовсім інший Контрнаступ.

Все, що міг та повинен був сказати - сказав. Думай-те.
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%