Сообщение #2567016 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ.

"Ти казав що до НР нам дадуть американські гроші. Де вони"?

"Ми повільно, але впевнено просуваємося у досягненні компромісу. Робота буде продовжена під час святкової перерви у роботі Конгресу з тим, щоби узгоджений варіант поправок до міграційних законів був готовий до затвердження Конгресом у середині січня". Це сенатор - республіканець з спільної групи яка працює.

Справа в тому, що йдуть "важкі бої" навколо кожної коми та букви майбутніх угод. Республіканці бажають отримати максимум, демократи воюють за кожний дюйм заради збереження прихильності свого мігрантського електорату. Що угоди не буде до НР стало ясно позавчора, камінь спотикання - пошук та видворення тих, хто незаконно перетнув кордон, та загальні критерії прийому мігрантів. Рамковий компроміс є, триває робота над юридичними формулюваннями. І коли Зеленський на пресс+конференції казпв, що гроші скоро будуть,то аін не збрехав. Я категорично стверджував та стверджую - гроші будуть!!!! Чекаємо спокійно на вихід Конгресу з канікул та не забиваємо голову тим, що нас не стосується.


"Що там коїться з боєприпасами для ПРО? Вистачить їх до виділення американських грошей чи ні"?

Вистачить з запасом. Сьогодні пройшла інформація, що США та замовили у Японії ракети для "Петріот" щоби надати їх Україні. Інформую - Японія згодна поставити їх Україні навіть без передоплати, так би мовити, за рахунок майбутніх платежів. Німеччина, Південна Корея, Нідерланди та Іспанія також "підписалися" під спільною угодою надавати боєприпасів для ПРО без оголошення офіційних пакетів допомоги. Це снаряди до "Гепардів", ракет для "Хоуків" та багато- багато іншого. Небо прикриють.

"Що там за угода про підтримку нашого флоту між Британією.та Норвегією"?

Існує між союзниками розподіл обов'язків. Хто відповідає за ППО, хто за бронетехніку, хто за літаки. Так от ці дві Держави відповідають на наші ВМС. Ракетні комплекси, дрони, катери та інше. Майже готова десятирічна угода з передачею нам кораблів різних класів та підготовкою моряків з перспективою продовження. Вже є рішення про передачу нам ракетних катерів та мінних тральщиків. Буде набагато більше. У січні надійдуть нові, більш дальнобійні ракети до "Гарпунів".

"Та що там, ми бачили вчора що Зеленський Залужного таки зніме"?

Президент зараз проявляє свою "породу". Він не переносить конкуренцію своїй популярності, а тому війна по знищенню репутації Залужного буде продовжуватись. Зняти до літа не зможе - існує.заборона на такий крок від США з загрозою скорочення військової допомоги. А от якщо весняно-літній Контрнаступ не призведе до результатів, то на Залужного повісять усі гріхи та відправлять у відставку з перспективою трибуналу. Причини знайдуть.

В мене все. Згодом відповім і на інші питання.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%