Сообщение #2556784 Просмотреть на стене →

ЦІЛЬ - ЗАЛУЖНИЙ - 2.

Питання є, треба відповідати. Намагався щось дізнатися від наших заокеанських друзів - майже нічого не отримав окрім - "Дуже малоймовірно що це росіяни. То ваша політична кухня і це вкрай погано.

.СБУ каже, що саморобні мікрофони у двох кабінетах, Залужного та його зама, не були "поставлені на зв'язок". Тобто тим, хто їх ставив не потрібен був голос Залужного та запис розмов - потрібне було оприлюднення самого факту що мікрофони були. Для чого?

Більш за все для того, щоби від імені Залужного за допомогою штучного інтелекту "наклепати" матеріал який в лайно втопче репутацію генерала. І, боюся, що вони своєї цілі частково доб'ються. Бо майже половина українців вірять не фактам, а конспірологічній херні з Телеграм та інших помийок. І ми почуємо голос Залужного який, наприклад, буде казати що "Всьо пропало" та "Американці - підараси".
Хто це міг зробити?

Росіяни! Як кажуть американці, а я вважаю що вони праві, то навряд чи росіяни - ті б встановили апарати "як треба" і користувалися нею для отримання інформації, а не домагання публічності. Тим більше усі, хто мав допуск до кабінетів проходили перевірку у тому числі на детекторі брехні. І зв'язок людей з бидлом перевірявся регулярно.

Ермак, Умеров? Вірогідно. Їм обом Залужний - скапка у дупі, обидва мріють позбавитися генерала. Основне їхнє завдання - знищення репутації щоби зняття генерала було підтримано переважною більшістю українців. Тут ще одне - у ті кабінети мають доступ деякі посадовці та умовні "кур'єри" МОУ.

Дивно, але у тих кабінетах бувала Безугла, але ще минулого року. Але уявити Безуглу "Агентом 007" яка нишком встановлює мікрофони - тут моя непогана фантазія казиться, в таке повірити не можу.

Так що, паноае, якщо хтось вкине згодом "прослушку" від Залужного, то ви повинні знати - хто та як ці фейки згенерував і що з ними робити.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%