Сообщение #2556296 Просмотреть на стене →

Продовжуємо новий сезон нашого культового серіалу «Особливості закупівлі Міністерство оборони України»

А тепер в серіях, як ви і любите.

Серія перша «Адепти пласкої землі»

Ви вже майже забули про Державна аудиторська служба України та Державне бюро розслідувань. А вони про вас ні.

Якщо ви думаєте, що після прийняття постанови Верховна Рада України щодо того, що підприємства оборонно-промислового комплексу мають право отримувати прибуток в межах визначених законодавством, то ви помиляєтесь.

«Прибуток оборонно промислового комплексу - це збитки держави, а земля пласка» - написано на дверях в кабінеті очільниці Держаудитслужби Алли Басалаєвої.

Серія друга. «Ходіння по муках»

Після прийняття постанови Верховної Ради, документація повернулась знову в Кабінет Міністрів України де зміна до 335 постанови чи 1275, вже я заплуталась, знову пішла на всі кола пекла, спочатку на відомчому рівні (Міністерство оборони України) та міжвідомчому - Кабінет Міністрів України.

Я не знаю, яке це коло вже по рахунку, але за цей час вже можна було виносити та народити дитину.

АЛЕ

Олег Аверьянов, власник великого машинобудівного підприємства пише:

«ДЕРЖАВА під керівництвом Офіс Президента України ВБИВАЄ Українських Виробників !!! МАРАЗМ продовжується !!! Президент давав доручення Премʼєр-Міністру та заступникам керівника офісу Президента негайно розібратися з абсурдом, який створила ДАСУ- визнавши в своїх актах, що прибуток який отримали підприємства, які виробляли продукцію для потреб оборони країни у 2022 році, є збитком» (с)

Серія третя «Що в нас нового у пані Басалаєвої?

Наші союзники передали одному з державних підприємств оборонного комплексу розробку однієї маленької, але дуже важливої штукенції. Розробку з правом її виготовляти. Оборонно-промисловий комплекс почав цю штукенцію виробляти…

І тут…..

На сцену знову виходить Пані Басалаєва і вимагає надати їй що????

Невже баланси? Розрахунок собівартості? Сплачені податки?

Ні.

Вона вимагає креслення от тієї самої маленької штукенції.

Матеріали цієї справи передані спеціально навченим людям.

Але в мене єдине питання, на кого працює пані Басалаєва з її висновками, що прибуток = збиток, і з запитами на креслення, які належать уряду США.

Так і живемо!

Так і переможемо!

Ярова
 
+1
Последние новости
Сергей Сидорчук: «В чемпионате Бельгии интенсивность выше, чем в чемпионате Украины. Понадобилось время, чтобы привыкнуть» «Динамо» — «Колос»: бомбардирские расклады "Динамо" - "Колос": бомбардирські розклади Ігор ЦИГАНИК: "З "Колосом" "Динамо" не буде так легко, як було проти "Вереса" Александр Андриевский: «В заключительных турах должны брать максимум. Важен каждый матч — и с «Шахтером», и с «Колосом» «Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%