Сообщение #2556174 Просмотреть на стене →

PETTY INFORMER ТА КОПНЯК ВІД БАЙДЕНА.

Як обіцяв, даю інформацію про "перевізит" до Пентагону Президента Зеленського після вояжу туди пана Умерова. Нас, звісно, ніхто не проінформує про тонкощі переговорів двох Президентів та Зеленського з очільником Пентагону, але нам доводять інформацію про деякі обставини які не стосуються основних тем переговорів.

Під час переговорів Остіна та Умерова останній знову підняв тему "закритої спільноти військових яку очолює генерал Залужний". Міністр наголошував, що він робить усе можливе щоби поставити військо під цивільний контроль, але не має ні підтримки своїх дій українським суспільством ні, що головне, підтримки союзників, зокрема АП США. Він знову наполягав на необхідності виключення Залужного з переговорного процесу щодо постачань зброї та наполягав на необхідності "часткової ротації" вищого та середнього військового керівництва. Пан Умеров наголошував, що "б'ється як лев" задля покращення ситуації на полі бою і просив підтримати його зусилля по "Встановленню дієвого контролю МОУ над ЗСУ". Що відповів йому Остін, нам не довели, але наголосили, що Остін вийшов з переговорів дуже роздратованим.

Під час візиту до Пентагону Президента Зеленського Остін назвав поведінку Умерова поведінкою "дрібного стукача" і попросив його "або щось зробити з його подібною поведінкою, або замислитися над необхідністю заміни міністра" бо він "лізе у справи які його не стосуються". Зеленський твердо пообіцяв Остіну розібратися зі своїм міністром і наголосив, що Остін та інші більше таких розмов не почують. Також Президент висловив "повну підтримку" Залужного та його зусиль по підготовці весняно-літнього Контрнаступу.

Під час переговорів Президентів США та України тема Умерова також була присутня. Зеленський знову просив повного допуску Умерова до переговорного процесу, Байден наголосив, що це станеться можливим тоді, коли Розвідспільнота США дасть висновок, що це не завадить національним інтересам США. Як нам довели, Президент США знову наголосив на необхідності припинення розбрату у військовому керівництві Украни та "дружньо запропонував" Зеленському подумати над можливістю заміни очільника МОУ.

Що та як казав Зеленський Умерову потім - поняття не маю, немає у мене надійних інформантів серед "зеленого" істеблішменту, але результатам розмови стала фотосесія Умерова та Залужного та заява першого про повне порозуміння з генералом.

Все добре що добре закінчується. До літа, як я писав, ніхто Залужного чіпати не буде, і я зараз лише про владу. Медійне знищення генерала, на жаль, буде продовжуватися і Безумна со товариші не вгамується.
 
+1
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%