Сообщение #2545148 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
РЕАЛ НА ФОНІ ПЕСИМІЗМУ.

Вкотре переконався що канал треба закривати. На хрін. Люди не читають те, що я пишу, а шукають між рядків прихований сенс який я в житті не мав на увазі коли допис набирав!!!! Напишу дещо на коня, а ще напишу "заяву на звільнення" - нехай шукають нових "спічрайтерів" для пересічних. Набридло...

Умеров у США провів зустріч з Остіним, після цього з Каволлі. Те, що нам довели. З Остіним узгоджували "Запити Залужного". зокрема на гвнтокрили "Апач" та "Блек Хоук", літаки "Хорнет" та танкову угоду Резнікова щодо 150 "Абрамсів" для Україні. Остін підтвердив принципову позицію США - УСЕ, ОКРІМ "ХОРНЕТОВ", РОЗПОДІЛЕНО ПО ПАКЕТАХ ДОПОМОГИ І ЧЕКАЄ ЛИШЕ ВИДІЛЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ. А фінансування БУДЕ!!!! Мене заїбав цей суспільний стогін щодо виділення нам допомоги США!!!!!!!! Вусмерть, до печінки!!!! Скажіть мені, я вам не писав, що Байден ще восени просив союзників перекрити допомогу СЩА тому, що її буде затримано до Різдва. ПИСАВ, ЧИ НІ??? Чого нервувати??? Республіканці кажуть, що не дадуть гроші Україні??? Хоч десь таке Джонсон казав? Я писав, що нинішня ситуація з шатдауном вже була і буде це разів 100 якщо якщо буде існувати "предмет принципового торгу". І ЗАВЖДИ знаходився компроміс. І ГРОШІ УКРАЇНІ БУДУТЬ ВИДІЛЕНІ ПРИ ЛЮБИХ ОБСТАВИНАХ, НАВІТЬ ЯКЩО ДО РІЗДВА НЕ ВСТИГНУТЬ ДОМОВИТИСЯ!

"Байден провів переговори з лідерами Південної Кореї. Німеччини. Франції. Великобританії та Італії щодо продовження "перекривання американської допомоги" до 20го січня". Тобто, у найгіршому випадку гроші дадуть до цієї дати. Крапка. Не мусольте тему, просто чекайте. До цієї дати ЗСУ є чим відбиватися і навіть проводити обмежені наступальні дії. І це не я - це генерал Каваллі так вважає.

Ну а тепер по темам, яка мене вібісили на хер. Це "Орки підуть на перемир'я, підготуються краще та попруть на Київ", та "Після України орки нападуть на Балтію та Польщу".

ЗСУ стали та стають слабкішими ніж на початку війни чи сильнішими? Незрівняно сильнішими. Україна отримає "Гарантії безпеки" від США та більшості країн союзниць з щорічними багатомільярдними "вливаннями" у нашу обороноздатність? Жодних сумнівів, ЖОДНИХ!!! Тобто ЗСУ стануть ще набагато сильнішими, з сучасною авіацією та ракетами які долетять і до Владивостоку. Чи зможе бидлостан прорвати абсолютно підготовлені фортифікаційно післявоєнні кордони при тому, що зараз його військо показує свій максимум і не може досягти будь якого прогресу?НІ!!!! Знаєте, чому багаточисельні заклики "путін піде у Європу якщо його не зупинити в Ураїні" не працюють? А тому, що це відверта брехня у розрахунку на додаткове фінансування "Оборонки". І вона працює лише частково. У РФ не має ресурсів на війну з НАТО і ледь вистачає на війну проти України. Корейський "Ин надає снаряди - біда бідосенька". Це тому. що "бидло може забезпечувати усі потреби війська"?. Скільки я писав, що Південна Корея нас годує снарядами? Разів 10 як мінімум. Вчора "Блумберг" розповів що нам вони надали снарядів більше ніж уся Європа. І буде ще більше. ті ж США вже вийшли на половинне забезпечення ЗСУ снарядами, а планують збільшити виробництво вп'ятеро за 5 років! Третина піде в Україну! Заскріньте та повісьте собі на лоба - НІЯКОГО ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ!!! Бидостаньські еліти розбещені та слабкі. І вони, будь які, військові чи бізнесові, сплять та бачать часи. коли їх діти будуть знову навчатися у Європах і там можна буде знову тримати свої гроші, скуповувати нерухомість, яхти та інше. І коли далеко не вічне хуйло здохне, перспективи війни не буде. Так, його наступник буде клястися у вірності "справи путіна" як Хрущов клявся вірності "Делу Сталина". але згодом викиирне хуйло з мавзолею і почне чергову спробу зблизитися з заходом на фоні китайської загрози. .

Вийшло спонтано та неповно, але розтікатися більше не буду - все одно все дарма і ніхто нічого не запам'ятає. а через пару місяців я знову мав би розповідати одне й те ж. Немає приводів для песимізму окрім кадрових та внутріщньополітичних дій нашої влади. НЕМАЄ! А це вирішаємо за допомогою США та Європи, хоч і

важко. Будуть гроші і як мінімум вдвічі більше ніж цього року. Буде зброя, причому майже вся що просить Залужний. І навесні ви побачите справжній Контрнаступ з урахуванням усіх помилок які призвели до мінімальних його результатів у цьому році. І будуть переговори і якщо не закінчення війни, то її заморожування до розпаду рф, або її переходу у третєрозрядні країни. Тоді заберемо усе, що не відвоюємо у наступному році. . А я пересплю з думкою про звільнення і вранці прийму остаточне рішення. Бо бути тетеревом на току глухих я більше не бажаю.
 
+1
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%