Сообщение #2544907 Просмотреть на стене →

Дивлюсь,вектори Держдепу (Павлюченко) починають зходитись із вектором Чаплиги.

СТАВКА НА 12Й РАУНД.

Ну що, панове, "за відсутності графині сплять і з покоївкою. Вчора пройшла зустріч нашої трійці шлимазлів з спікером Конгресу Джонсоном. Що він сказав конгресменам-респубоіканцям після зустрічі нам довели, але я таке публікувати не буду. Бо слова не добрі і про згаяний час теж є. Цікаве інше.

На спільному засіданні переважна більшість присутніх підіймала питання "Що буде після Зеленського"? І було, станом на ЗАРАЗ (часто-густо під впливом чергових форс-мажорів рішення змінюються), "РОБИТИ СТАВКУ НА ЛІДЕРІВ САМОВРЯДУВАННЯ ЯК ЄДИНУ АЛЬТЕРНАТИВУ НЕ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ АВТОРИТАРИЗМУ ТА ВІДІРВАНОСТІ ВІД РЕАЛЬНОГО СПРИЙНЯТТЯ ДІЙСНОСТІ ЧИННОЇ ВЛАДИ".

Що тут цікаве? Цікаве те, що такої.ж.думки якщо не більшість, то дуже велика кількість конгресменів демократів. Кількість міжнародних зустрічей Кличка з топ-політиками не тільки "союзницького табору" зашкалює. У США та Німеччині він як вдома, німецькі політики, причому усі "традиційні", від правих до лівих, "Альтернативних" маргіналів не рахуємо, бачать у ньому реальну альтернативу владі Зеленського.

Кличка я до війни вже "піарив" коли наша "американська" група працювала на нього. Тоді наш мер сам себе "закопав" своїм маніакальним небажанням розірвати зв'язки зі своїм корупційним оточенням. А до нього ті ж Блінкен та Нуланд особисто у мерію Зараз йому більшість американського та загальноєвропейського політикуму готові пробачити ці "дрібні приколи" бо по порівнянню з представниками нашої влади він та місцеві "мелочь по карманам тырит".

І зараз цікаве одне - чи погодиться той же Порошенко наступити собі на горло та підтримати єдиного кандидата від опозиції з перспективою обійняти якусь значущу посаду у майбутньому коаліційному уряді, чи буде як восени 19го та навесні 20го і він гордо покладе на американські пропозиції та попхається на вибори під черговий розгром від "зелених"? Поки ще нічого не ясно - Петро чергову пропозицію від американців ще не отримував.

А загалом, побачимо. На партійні вибори усі підуть окремо, причому, маю надію, таки стартує на них і новий "американський" проект. І якого коаліційного кентавра ми будемо мати якщо опозиція об'єднається проти влади та переможе її на виборах.

Додам ще одне. Кличко у інтерв'ю "Шпігелю" відстоював Залужного, а перед цим двічі мав попередні переговори про підтримку свого політичного проекту генералом причому про результати переговорів повідомляв особисто послу Брінк. Що повідомляв - знаю, але казати не можу. загалом, не все так погано. Погано те, що ми на наступних виборах знову будемо в основному мати вибір переважно з сортів старого лайна. Добре те, що це лайно з додатком свіжої крові у разі перемоги не буде таким нахабним, а буде більш керованим нашими союзниками. І це однозначно краше того стану справ який ми маємо на сьогодні.

P.S. Там пані Пріцкер призначили колегу від ЄС. Маю намір завтра розповісти про те, що наші контролери мають робити з нашою владою. Це цікаво.

 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%