Сообщение #2544800 Просмотреть на стене →

ТРИ ШЛЕМАЗЛА ПРЕЗИДЕНТА ТА АМЕРИКАНСЬКІ ТОРГИ.

Ніч на дворі - мене мають у вуха та очі не тільки друзі, але й роботодавці. Доведеться "за дорученням" провести роз'яснювальну роботу, бо дехто і сам не спить, і мені не дає. Лікбез.

"Чому демократи так опираються прийняттю жорсткого міграційного законодавства та проти закриття кордонів"?

Тому, що найбільша електоральна підтримка демократів серед натуралізованих мігрантів, "кольорових" та секс меншин та тих, хто не хоче працювати, але хоче непогано існувати на щомісячне бабло від влади. Більшість електорату республіканців - "люди праці", ті, хто ішачить та платить податки, а тому не хоче годувати "понаехавших". Це якщо дуже спрощено. Для демократів прийняти усі вимоги республіканців щодо мігрантів - вистрілити собі у ноги, невдоволений "міграційний" електорат не прийде на вибори. З іншого боку кинути Україну заради принципу - знову таки дати козир Трампу со товариші. Зараз у Байдена та демократів класичний цугцванг - кожен наступний крок призведе до погіршення ситуації. Республіканці цю партію виграють з розгромним рахунком при любих обставинах. І 98 відсотків вірогідності того, що козир під назвою "Україна" Байден не здасть. Поступки республіканцям будуть максимально можливими. Для обох партій "Американські національні інтереси понад усе" і саме тому гроші, скоріш за все під різдвяну ялинку, але напевно, отримають усі, ми в другу чергу.

Тепер про цікаве, а саме про візит трьох самих відданих мушкетерів Зеленського до США. Надаю прямий текст для оприлюднення від "одного з учасників" зустрічі Умерова, Стефанчука та Ермака з головами трьох комітетів Конгресу. І це загальна думка, як нам сказали, усіх трьох.

"Я не знаю - навіщо ми гаяли свій час. Все що казали візитери ми чули безліч разів, у мене таке враження що нас примусили слухати порепаний вініл. Якщо вони мали за мету переконати нас у своїй правоті, то треба було готуватися до відповідей на наші питання. А з цих трьох тільки Ермак володіє "предметом розмови", інші двоє не тільки не вміють переконувати, не тільки не можуть відповісти на уточнюючи питання, але й своєю зверхністю та пихатістю викликають почуття відрази. Краще б ми поговорили з українським військовим керівництвом".

Ще інформація яку я до сьогодні не знав.

Виявляється що замість цієї трійці американська сторона бажала бачити іншу - "Порошенко - Залужний - Резніков (останній як лице неофіційне не мав бути залучений до офіційних зустрічей, але до переговорів віч на віч). І коли Порошенко казав, що у його планах зустрічі з головами комітетів Конгресу він, хоча це і дивно, не брехав. А ви питаєте - чого Петра не пустили до Америки? Тому що спікер, хоч і повний нуль як переговорник, але вірний Трезор Президента. Як і Умеров...

Загалом візит цієї трійці можна охарактеризувати словами Мкртчана з "Міміно" - "Кто такой этот потерпевший, зачем пришел"? Завдання Президента було не досягнути цілі, тобто переконати візаві дати Україні гроші, а пропіарити своїх вірних підлеглих, типу - "Мої підлегла постаралися і ми учотирьох здобули Україні гроші" . І результат - фактичний провал їх місії на фоні затягування процесу виділенню нам грошей, вельми символічний. Бо як кажуть наші браття по зброї євреї, "Якщо шлемазл буде робити мацу, то євреї помруть з голоду". Лікувати повинен лікар, а переговорами займатися переговорник, а не вірний шлемазл - Трезор Президента. Собачу мову американці не розуміють.

Видихаємо. Чекаємо на завершення переговорів між республіканцями та демократами та сподіваємося, що під ялинкою ми побачимо самий бажаний для українців американський подарунок. DIXI.
 
+1
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%