Сообщение #2544539 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 14.

Під час двох візитів до москви, потім до Києва директор ЦРУ Бернс підіймав тему майбутніх можливих.ударів по енергооб'єктах. Причому і України по російським,і росії по нашим. путін отримав пропозицію не атакувати нашу енергетику взамін на те, що Україна "Не буде атакувати російську своїми різко збільшеними можливостями". Ані у Києві, ані у москві Бернс не отримав чіткі відповіді на свої пропозиції, сторони обіцяли "подумати". Це те, що нам довели.

"Розвідспільнота США вважає що досі не прийняте путіним рішення про атаки української енергосистеми пов'язано з небажанням отримати негативний ефект для особистої популярності напередодні виборів від можливих локальних блекаутів у регіонах рф. Розвідники вважають погрозу українського керівництва паритетно відповідати ударом на удар не блефом, а реальним розрахунком який спирається на наявні засоби ураження".

Від себе. Те, що хуйло досі не надав наказ на удари не означає що він не передумає після наших пі...н на фронті. Готовим треба бути до будь яких подій, але шанс "пропетляти" цю зиму без енергетичних катаклізмів все ж є.

Відповідаю на питання - "Що та зам Умерова розповідає про модернізацію радянських ППО на про далекобійний "Нептун".

Це все те, про що я писав та пишу постійно. Якщо не враховувати те, що перші С - 300 перероблені для запусків американських ракет для "Хоуків" стали на бойове чергування ще при попереднику Умерова, а переробленим для враження наземних цілей далекобійним "Нептуном" був ще влітку вражений С - 400 у Криму, то все правда. От тільки нащо видавати чужі здобутки за свої? Питання риторичне.

.Останнє. Шмигаль та Стефанчук запропонували американській стороні замість Порошенка та Резнікова прийняти Арахамію чи "керівництво "оборонного" комітету ВРУ та Камишина. Пропозицію відведено. Тут я навіть коментувати нічого не буду.

На сьогодні все. Життя триває. Перемога буде.
 
+2
Последние новости
Александр Андриевский: «В заключительных турах должны брать максимум. Важен каждый матч — и с «Шахтером», и с «Колосом» «Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%