Сообщение #2544181 Просмотреть на стене →

Павлюченко романтик? Хуясє.

ПО СЛІДАХ "ЗАВЕРТАЛЬНИКІВ".

Спочатку відповідаю на питання прихильників Порошенка - "Чому Орбан"? Відповідь - "Потому что гладиолус". Брехню від нашої влади коментувати - собі дорожче. За текст для Стефанчука та Корнієнка який я оприлюднив як обгрунтування не виїзду Порошенка я відповідаю головою. Маю нову інформацію.

В США Порошенко повинен був зустрітися не тільки з спікером Конгресу Джонсоном, але ще й, дуже вірогідно, з Трампом. Допустити цього Зеленський не міг в принципі - монополія на переговори повинна бути лише у нього. Тому ховрашки можуть їсти "офіційну версію", реал інший і я його трохи розжую.

Перед нашими Президентськими виборами Порошенко, навіть по словам Луценка, "грав на Трампа", тобто прагнув заручитися його ексклюзивною підтримкою перед голосуванням. Вийшло дуже погано. Підтримку не здобув, а ще посварився з демократами які, частково, підтримали Зеленського. Після приходу до влади Байдена Порошенко потрапив під майже трирічний бан від американської влади - жоден посадовець чи конгресмен США не бажав з ним зустрічатися. Потім було два зняття бану заради просування "Українського кейсу у США", двічі його відновлювали, причому в останній раз за лобіювання позаконституційного транзиту влади. Це передісторія.

Зараз українська влада у особі Зеленського та Ермака елементарно, перепрошую, "ссить" того, що Порошенко домовиться з республіканцями, Трампом зокрема, і ті, після приходу Дональда до влади, підтримають гіпотетичне "повстання військових проти влади" і тимчасове повернення Порошенка у крісло Голови Держави. Це інформація яку Ермак повідомив вчора ввечері Саллівану який намагався "розрулити ситуацію" з "небажаною та непотрібною ескалацією протистояння між опозицією та владою" та переконував, що підтримка позаконституційного транзиту влади в Україні будь якою політичною силою в США абсолютно виключена (і це абсолютна правда). Ермак пообіцяв довести побажання США до відома Президента, але висловився у плані "Береженого Бог береже". Тобто Порошенко теоретично може стати абсолютно невиїздним.

Як нам довели, у розмові підіймалося питання заборони на виїзд пану Резнікову який повинен був провести у США низку зустрічей з представниками влади та військово-промислових кіл, зокрема, по можливості, "довести до розуму" багатостраждальні переговори з "Боінгом". Заборону на виїзд лобіював особисто міністр Умеров який через ДБР домігся цієї заборони. Нагадую - ЖОДНОГО кримінального впровадження стосовно Резнікова як не було, так і не має бути і не буде. Ті ж переговори з "Боінгом" буде "домучувати" Камишин який до того їх загоняв у глухий кут двічі.

Отакі вони справи. Наш Президент "зловив зірку" та тупо кладе з прибором на кадрові побажання США. Він зрозумів, що до виборів "Байден нікуди не дінеться" від допомоги Україні, і скільки би не погрожував "перекрити грошовий кран" нашій Державі, цього не зробить - його ставка на наш успіх надвелика. А от потім... Нас без сумніву чекають дуже неприємні речі. Хто би не прийшов до влади у США, Байден, Трамп, чорт лисий - усі, образно кажучи, "витруть о Зеленського ноги". Бо той, хто думає, що можна вічно "кидати" спонсорів України з їх вимогам та побажаннями, повинен бути готовий до того, що врешті решт "кинуть" його і про долю України домовляться без нього. А цього ані суспільство, ані військові йому не пробачать.

Сказав усе. Надія помирає останньою. Все ж таки вірю, що інстинкт самозбереження ще не вмер у Президенті як наша слава і воля, він повернеться на шлях порозуміння з ключовим союзником і цей шлях таки доведе нас до очікуваної Перемоги.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%