Сообщение #2543928 Просмотреть на стене →

"СЛЕЗЬ З ПОДНОЖКИ, ГНИДА"!

П'ятниця, треба відпочивати, а мені мозок виносять Порошенком. Якби справа була тільки у Петрі Олексійовичі, то я би все одно мовчав як риба, але ж не тільки він потрапив під роздачу.

Щодо листа який отримали Стефанчук та Корнієнко завдяки якому була скасована командировка Порошенка до США. "Порошенко під час перебування у США майже напевно буде просувати ідею позаконституційного транзиту влади і це є безпосередня загроза Національним інтересам України".

Розумійте як бажаєте. Під таким соусом можна не випускати нікого, бо та ж "Бабка Дунька у Люблині може обізвати Зеленського "піськограєм", а це майже напевно зашкодить авторитету Президента на міжнародній арені що становитиме загрозу Національним інтересам України".

Не випустили пана Резнікова. Причина - він " Може залишитися за кордоном і це буде заважати розслідуванню фактів можливої корупції у МОУ". Ясно? А мене неможна випускати тому, що я, можливо, трахнув сусідську Жучку, а сусід - поважний антикорупціонер, тому це злочин який завдає смертельного удару антикорупційним органам. Жодної справи де Резніков є підозрюваним чи обвинуваченим немає і бути не може, але "Слезь с подножки, гнида", і не лізь у трамвай який везе до Штатів чистих як антарктичний сніг зелених лицарів. Шарікови рулять.

Зараз буде тур консультацій між посадовцями США та України, теоретично можливе що обох, або когось одного, таки випустять як приватну особу. Але далеко не факт.

Основна причина по який обох завернули - побоювання Зеленського в тому, що майбутнє виділення Конгресом грошей Україні пов'яжуть не особисто з ним, а з іншими нашими лобістами. Ніяких інших причин просто немає. Будемо відверті - гроші нададуть і без Порошенко та Резнікова, але Зеленський своїми дрібними заздрощами тупо вибиває цеглинки з української стіни яка повинна монолітом захищати наші Національні Інтереси у світі. Чи зруйнує він її взагалі? - питання відкрите. Але я вперше маю погодитися з Арестовічем - станом на зараз шкоди від діяльності Президента більше ніж користі.

Буде нова інформація - дам.
 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%