Сообщение #2543798 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ.

1. "Що, з Порошенка зняли бан що він до США зібрався"?

Так, зняли. "Не думаю, що новий бан буде довготривалим - дипломатичні таланти Порошенка ще стануть Державі в нагоді". Це я написав разом з інфою про бан. Порошенко їде на Саміт Міжнародного Демократичного Союзу. Домовленості про зустрічі з представниками американського істеблішменту є. Більше того, він запрошений саме американською стороною. Чому? Майже офіційно від посадовця Держдепу: "США вважають що Україна повинна задіяти усі наявні дипломатичні ресурси: урядові, парламентські, суспільні, заради Просування "Українського кейсу" у світі та Західних Демократіях зокрема". Американцям байдуже, яка кішка буде ловити мишей - головне щоби був ефект і популяризація "Українського кейсу" тільки зростала. Також на Саміт запрошено "Головного крадія яєць" - Резнікова у якості "Експерта у сфері міжнародних відносин". У нього теж більше ніж насичений графік зустрічей з представниками американського та європейського істеблішменту, хоча впевнений що він не буде так висвітлюватися як перший за рік вихід в американські "люди" Петра Олексійовича.)) Але тут цікаве інше - ЧОМУ АМЕРИКАНЦІ РОБЛЯТЬ УСЕ, ЩОБИ УСІ "УКРАЇНСЬКІ ФРОНТИ" ПРАЦЮВАЛИ НА ПЕРЕМОГУ, І ЧОМУ У НАШОМУ СУСПІЛЬСТВІ НЕМАЄ РОЗУМІННЯ, ЩО НЕ МОЖНА ЧУБИТИСЯ ОДИН З ОДНИМ ПО ПОЛІТИЧНИМ УПОДОБАННЯМ? Хоча би до Перемоги? Питання риторичне.

"Що там Зеленський казав про розширення наших далекобійних можливостей? Це те, що ти казав"?

Так, це саме те. Надійшли гроші від Німеччини, Нідерландів та Канади на закупку обладнання та подальшу розбудову промислових можливостей заводів які виробляють українські ракети. До весни планується наростити їх випуск вдвічі. Скільки випускають зараз і чого? Не нашого розуму діло, але до весни, цитую знову ж таки посадовця Держдепу, "випуск ракет рф та Україною може стати якщо не паритетним, то співпоставимим". Нагадую свій давній "натяк" про домовленість ще тоді Резнікова з "Рейтеоном". Висновки робіть самі.

І на останок. "Прем'єр Польщі підтримав блокувальників кордону, вони там що, остаточно охрініли"?

Більше тижня тому я писав, що марно сподіватися на зміну глобальної польської позиції щодо України при зміні уряду. Дональд Туск який, ймовірно, очолить новий коаліційний уряд, завуальовано підтримав блокувальників і наголосив, що і при ньому Польша буде відстоювати свої національні інтереси. Звісно що за рахунок українських. Польща ніколи не була, не є і не буде другом України - я не втомлюся це повторювати. Це ті ж імперці зі своїми фантомними болями і зневажливим ставленням до колишніх своїх колоній як і росіяни. І українській владі мовчати не треба. Само воно не розсосеться. Їй доведеться показувати зуби та йти на конфлікти і з поляками,і з словаками, і з угорцями. І співпрацювати з "Старою Європою", в першу чергу з Німеччиною, для вгамування апетитів "вищих східно-європейських рас". Інакше нас розірвуть разом з хуйлом орбани, фіци та дуди. Іншого не дано. Крапка.

P.S. Єврокомісія узгодила виділення 50ти мільярдів Україні. Орбан обіцяє її заблокувати. Наші хвилювання з цього приводу зайві. "Ми не дозволимо Угорщині блокувати волю абсолютної більшості країн ЄС. Гроші дійдуть до України при любих обставинах". Це Боррель. Можу подібних цитат викласти ще з десяток. Так що не хвилюйтеся - все буде норм.
 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%