Сообщение #2543342 Просмотреть на стене →

АМЕРИКАНСЬКА КУХНЯ.

Перш за все - велике дякую усім, хто відгукнувся на попередній допис. Навіть поняття не мав що стільком моя писанина важлива і не байдужа. Дякую усім, і новим, і старим підписникам, і землякам з їх черговими "погрозами" ходити до мене додому за новинами.😃 Усім винен, усіх ціню. Тепер чергова порція моєї "американщини".

Вчора прочитав реляції трьох ИксперДів щодо американської допомоги нашій "нікому не потрібній" Україні. І ще здолав шість волань від "всепропальників" з черговим "нас зливають". Коротше - поїхали нас обратно "заливати".

Спочатку питання до тих, хто бреше про "США та Німеччина дають зброю не для Перемоги, а для того, щоби Україна могла лише відбиватися від росіян" - ДЕ АМЕРИКАНЦЯМ БРАТИ ГРОШІ НА ЗБРОЮ ЯКЩО НЕ ЗАТВЕРДЖЕНИЙ БЮДЖЕТ??? Звідки? З "широких штанин" Байдена? Склерозним же нагадую травень - вересень коли кожні два тижні нам виділяли від 400 до 800 мільйонів на зброю для Контрнаступу. Це щоби ми тільки "відбивалися"??? Буде новий бюджет - будуть нові масовані поставки. Тепер відповідь "зневіреним у допомозі Штатів", трохи передісторії.

Трамп першого строка йшов у Президенти з обіцянкою побудувати на кордоні з Мексикою стіну проти емігрантів. КолИ він став Президентом, то почав вимагати у Конгресу гроші на виконання своєї обіцянки. А Конгрес тоді контролювали демократи котрі кожен рік "завертали" запити Трампа. Шатдауни йшли за шатдаунами - врешті решт Трамп заліз по гроші у свій умовно "МЧСівський" Президентський фонд щоби будувати її далі. І зараз ситуація з помстою Трампа демократам була би рівно дзеркальною, якби допомогу Україні та Ізраїлю не схвалювали як мінімум половина когресменів-республіканців. Немає у республіканців того моноліту який був та є у демократів які голосують одностайно. І компроміс 100 відсотково буде знайдено. Або допомогу Україні ухвалять у прив'язці до "Мексиканської стіни", або, після кулуарних торгів, ухвалять дві окремі статті видатків. Подобається нам, українцям, їх внутрішньополітична кухня, не подобається - їм байдуже. Просимо ми, терпіти нам.

От тому Байден і просив союзників "прикрити" його спину і надавати допомогу Україні до ухвалення бюджету. От тому Німеччина дає рекордні пакети з "Мардерами" та "Айрісами", а Канада приймає рішення про самий великий пакет допомоги... Коаліція працює, скоро будуть американські гроші і мені дуууже хочеться побачити як позатикають у дупи язики арестовічи та інші підхуйлики які зараз спільним фронтом працюють на одну мету - посіяти у українців песимізм та зневіру у всіх і вся, у союзниках в першу чергу. Хера їм усім на комір. Не буде у нас як у БГ з "чеченською піснею", "Знать подмога не пришла, подкрепленье не прислали" - нас не наїбуть, і скоро ми побачимо зброю для Контрнаступу. А там - все у руках ЗСУ та нас, українці. Віримо у Перемогу, не звертаємо уваги на вітчизняних сук які рвуться до влади та підхуйликів по всьому світу. Нам своє робити заради того, щоби Перемога по-американські стала реальністю. DIXI.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%