Сообщение #2543092 Просмотреть на стене →

ЦІЛЬ - ЗАЛУЖНИЙ - 2.

Друзі винесли мозок з питаннями щодо Безуглої. Відправляв їх до своїх старих дописів де я описав сценарій знищення репутації Залужного. Він діє у дрібницях. Завдання Безумної, яка "на короткому ланцюгу" у Ермака і трохи більш довгому у Умерова, тестування реакції суспільства і "розширення плацдарму" зневіри щодо Головкому. Тепер по її висерам.

1. Найдетальніший план по веденню Контрнаступу наступного року існує і він постійно вдосконалюється згідно з обставинами та можливостями. Він розроблений спеціалістами КОШ США, Генштабами Німеччини, Великобританії, Італії та Франції і,звісно, нашим ГШ. Я не те що про деталі - навіть про загальні його положення не знаю нічого, але знаю що у ньому намагаються прорахувати усе, навіть те, яких і скільки спеціалістів треба "мобілізувати" для праці на конкретних підприємствах Оборонпрому.

2. Інформацію по ньому, навіть загальну, військовим не те що Безумній та іншим депутатам давати заборонено - навіть будь яким посадовцям ОПУ та Кабміну. Кожен знає свій "шмат" інформації. Справа Безумной та депутатів - задовольняти запити ГШ ЗСУ та особисто Залужного. Про план у загальних рисах проінформований Президент. Його обов'язок - "прикривати" військових. Він свій обов'язок виконує від слова "ніяк", хоча тому ж Остіну обіцяв це робити сумлінно.

3. У навіть загальні деталі "Плана" не проінформований Умеров. Причини я озвучував. Розкриваю інформацію яку не хтів давати до судом. Умеров вже на наступний день після візиту Остіна до Києва доповів Зеленському, що буде й надалі вимагати зняти Залужного з посади. Зеленський проінформував про це США і попросив "Визначитися з прийнятними для США кандидатурами які можуть зайняти посаду Головкома". Це не зважаючи на те, що Умеров обіцяв особисто Остіну припинити інтриги навколо Головкома.

Резюме.

Не крийте відбірними матюками Безумну - вона ніхто і звати її ніяк. Інтересанти зміщення Головкому - Президент (Залужний, якщо піде на вибори, переможе Зеленського) і Умеров якого, простіть, "В хер не ставлять США" доки вони мають справу напряму з Головкомом. Інша шелупонь усього лише обслуговує інтереси цих двох.

Сказав усе можливе. Більше права не маю. "Тестування" від Президента та очільника МОУ повинно показати їм - якою військово-політичною катастрофою закінчиться їх гра на знищення Залужного.

P.S. Є ще один "боротьбіст" з Залужним по фамілії Арестовіч. Той теж каже, що, по суті, Залужний - баран який нічого у військовій справі не розуміє, а Контрнаступ по суті - його фейк та гра на публіку. У мене чудова пам'ять: і він, і ще один "знавець" Корбан у серпні 22гого розказували лохам, що ніхто Херсон звільняти не збирається і усі розмови щодо Контрнаступу - маячня від Залужного та влади. І???
 
+4
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%