Сообщение #2542922 Просмотреть на стене →

ATTENTION - 2.

1. По даним Розвідспільноти США сьогоднішня атака дронів не була спрямована ПЕРЕВАЖНО на об'єкти енергетичної інфраструктури. Ціллю, вважають розвідники, був, наряду з київськими ТЕЦ, Урядовий Квартал де планувалися урочистості з нагоди річниці Голодомору.

2. Розвідспільнота США вважає, що наступні 2 обстріли, якщо вони відбудуться (останній наказ на них, по даним розвідників, хуйло ще не віддало) будуть ще масштабнішими з використанням одночасно і дронів, і ракет і зачеплять більшість областей України та таку ж більшість ключових енергетичний об'єктів.

3. Розвідспільнота США, на основі своїх та наданих ГШ ЗСУ даних, впевнена, що Україні вистачить наданих засобів ППО та накопичених боєприпасів до них для захисту неба протягом ЯК МІНІМУМ ДВОХ МІСЯЦІВ ІНТЕНСИВНИХ, БІЛЬШИХ ЗА МИНУЛОРІЧНІ, ОБСТРІЛІВ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ОБ'ЄКТІВ.

Тепер про два сучіх вкиди від наших тварюк та тварюк московських.

1. Якась ЫксперДна гнида з "Рогакопитного" "Інституту майбутнього" рознесла новину про те, що генерація минулорічними обстрілами була вибита на 50 відсотків і досі знаходиться на тому ж рівні, а тому нам полумандець. Просто арифметика. До війни ядерна енергетика забезпечувала половину генерації. З втратою територій та ЗАЕС баланс в цілому зберігся. По даним Укренерго було "вибито" близько 40 відсотків генерації. Тобто залишилося 60. Також, по даним Укренерго, станом на 12те вересня було відремонтовано 40 відсотків об'єктів генерації і до 15го жовтня планувалося вийти на показник у 60 відсотків. По розподільчий інфраструктурі показник відновлення був ще більшим - 80 відсотків. Беремо песимістичні показники - ми маємо на сьогодні близько 70 відсотків генерації від минулорічного рівня. І цей вкид вітчизняної тварюки, можливо й не тільки нашої, всього лише спосіб або хайпонути на "гарячій темі", або відробити бидлячі гроші і втілити у життя їх чергове ІПСО по пригніченню морального стану українців.

"Більд", славний відвертою брехнею та періодичними бидлячими інфовкидами, зі слів чергового онаниста, перепрошую, аноніма, розповів, що Україні США та Німеччина у наступному році не нададуть озброєння для Контрнаступу і тим самим спонукають Зеленського або до переговорів з хуйлом, або до просто "замороження" війни. Так от, ЦЕ НЕ ПРОСТО ПІ....Ж, ЦЕ МЕГА ПІ...Ж!!! Нам вистачило минулого року 24,4 мільярди щоби відвоювати половину територій, в наступному році Байден вибиває з Конгресу, і виб'є, не менше 50 мільярдів щоби не давати більше зброї? Це тому Шольц і той же Байден категорично проти переговорів ЗАРАЗ, і за переговори по підсумкам Контрнаступу наступного року? А вони це у різній формі казали безліч разів у тому числі у цьому місяці. Не ведіться на брехню - Україна отримає все для успішного Контрнаступу наступного року. Це більше ніж факт - це реальність підтверджена грошима. І тому все буде вирішено ЗСУ за допомоги союзників. А вона буле більше минулорічної - я вам за це відповідаю.
 
+3
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%