Сообщение #2542610 Просмотреть на стене →

ATTENTION!

"Розвідсрільнота США, її висновки підтримують розвідки Великобританії та Німеччини, вважають найбільш вірогідними датами для масштабних обстрілів українських енергетичних об'єктів період з 26го листопада до 9го грудня. Підстави - зниження температури на більшій частині України до стабільних мінусових температур. І період з 20го грудня до 4 січня. Підстави - свята плюс погодні умови".

"Розвідспільнота США вважає цілком реальним, хоч і мало вірогідним, варіант того, що після перших трьох обстрілів рф припинить їх та продовжить накопичення ракетного та дрон - потенціалу для використання під час проведення українського весняного Контрнаступу та перед його початком".

Я "сто тисяч разів" казав, останній раз два місяці тому, що у нас ніколи не буде у друзях Польщі. НІКОЛИ. Вони лише використовують Україну як запобіжник своїм страхам. І як тільки вони відчують себе у відносній безпеці, то одразу ми отримаємо і економічні проблеми і вимоги визнати свої "історичні провини" перед Польщею. Більшість поляків завжди будуть голосувати за партії більш-менш жорсткої антиукраїнської позиції. "Якщо поляки за Дуду то я проти Польщі". Наші люди чекають нового уряду Польщі, так я їх розчарую - по відношенню до України продовжиться політика диктату та придушення. Крапка. І наші можновладці повинні максимально жорстко відповідати на польські закиди та провокації на манер блокування кордонів. А не можуть - просити негайної допомоги у союзників, в першу чергу Німеччини та США. Тепер офіційно.

Блінкен повідомив Кулєбу про те, що "США ВИКОРИСТАЮТЬ СВІЙ ВПЛИВ ДЛЯ ВРЕГУЛЮВАННЯ СИТУАЦІЇ НА ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОМУ КОРДОНІ". Але на це потрібен "деякий час". Особисто я не перебільшував би свої очікування - Президент Дуда дуже ображений і на США, і на Україну, і на Німеччину за фактичну поразку його партії на виборах. У дзеркало дивитися він не бажає. І у відставку не збирається. Тому"холодна війна", політична, історична, економічна, це надовго. Якщо не назавжди. У мене все.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%