Сообщение #2522119 Просмотреть на стене →

told myself he'd fall in love with someone his own age': France's First Lady Brigitte Macron reveals how she put off marrying Emmanuel to avoid 'wrecking' her children's lives
Brigitte said she waited ten years to marry Macron for the sake of her children
By MIRIAM KUEPPER
Published: 02:05 GMT, 17 November 2023 | Updated: 12:49 GMT, 17 November 2023

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12760159/I-told-hed-fall-love-age-Frances-Lady-Brigitte-Macron-reveals-marrying-Emmanuel-avoid-wrecking-childrens-lives.html#player 1009~Макрон~Я сказала собі, що він закохається в ровесницю»: перша леді Франції Бріжит Макрон розповіла, як відкладала шлюб з Еммануелем, щоб не «зруйнувати» життя своїх дітей
Бріжит сказала, що чекала десять років, щоб вийти заміж за Макрона заради своїх дітей
Перша леді Франції Бріжит Макрон розповіла, як вона відкладала шлюб з Еммануелем, щоб не «зруйнувати» життя своїх дітей.
У рідкісному особистому інтерв’ю 70-річна дівчина розповіла журналу Paris Match , що вона десять років відкладала шлюб зі своїм чоловіком, президентом Франції Еммануелем Макроном , 45 років, заради трьох дітей, які приблизно такого ж віку, як і її молодший партнер. .
Макрону було 15 років, коли він закохався в тодішню одружену Бріжит Озьєр, на 25 років старшу за нього. Вона була його вчителем драматичного мистецтва в католицькій школі Провіденс в Ам'єні, на півночі Франції, а її донька Лоранс була однокласницею Макрона.
Їхній роман розквітнув і викликав скандал у провінції. Тоді батьки відправили Макрона до Парижа, щоб він пішов до іншої школи, але його бажання бути зі своєю вчителькою та погоня за нею залишилися.
Вона сказала, що сказала собі, що як тільки Еммануель опиниться в Парижі, він «закохається в людину свого [власного] віку», але цього не сталося
У рідкісному особистому інтерв’ю 70-річна (ліворуч) розповіла журналу Paris Match, що вона десять років відкладала шлюб зі своїм чоловіком Еммануелем Макроном, 45 років, заради трьох дітей, які приблизно такого ж віку, як і її молодші. партнер
На кадрах зафіксовано момент, коли 15-річний Еммануель Макрон (ліворуч) поцілував свою 40-річну вчительку Бріжит Троньє (праворуч) у 1993 році - за два роки до того, як він заявив, що хоче з нею одружитися
Макрону було 15 років, коли він закохався в одружену Бріжит Озьєр, на 25 років старшу за нього
Вона була його вчителем театрального мистецтва в католицькій школі Провіденс в Ам'єні, на півночі Франції, а її донька Лоранс була однокласницею Макрона
Бріжит залишила роботу, але сказала, що «єдина перешкода» — це її діти, оскільки вона не хоче «руйнувати їм життя».
«Це тривало десять років, час, щоб поставити їх на рейки. Можна уявити, що вони чули. Але я не хотіла втрачати своє життя», — сказала вона.
Її син на три роки старший за Макрона, а дочки, яким зараз 46 і 39 років, такого ж віку, як і її другий чоловік.
Вона також додала, що не знає, що сказали б її батьки про її шлюб із колишнім учнем, але зазначила, що її брати й сестри іноді жартували з приводу пліток навколо неї та стосунків Макрона.
У 2007 році вона нарешті вийшла заміж за Макрона, державного службовця, якому на той час було близько двадцяти років, після розлучення зі своїм чоловіком Андре-Луї Озьером роком раніше.
Перша леді розповіла трохи більше про подружнє життя Макронів, про яке вона зазвичай залишається мовчазною, окрім згадки про труднощі в перші роки їхніх стосунків.
Незважаючи на те, що вона вже одружена 16 років, Бріжит сказала, що її чоловік все ще встигає дивувати та вражати її своєю вражаючою пам’яттю та інтелектом.
«У мене було багато блискучих учнів, і жоден не мав його здібностей. Я завжди ним захоплювалась, — пояснила вона.
Пара насолоджується спокійним спільним життям в Єлисейському палаці, коли президент повертається додому близько 22:00 та 23:00, а Бріжит готує йому сніданок, а іноді й вечерю.
У той час як її чоловік проводить день, зосереджуючись на політичних питаннях, перша леді Франції викладає освіту для дорослих з благодійними цілями та зосереджується на добрих цілях.
Вона звикла до критики, яка прийшла з державною посадою, і сприймає коментарі щодо таких речей, як її одяг, на підборідді.
На своїй посаді вона зустрічається з багатьма іноземними лідерами, а в своєму останньому інтерв’ю вона похвалила короля та королеву, які відвідали Париж у вересні.
Бріжит зізнається, що спочатку хвилювалася, але ці хвилювання були розвіяні, коли Камілла привітала її поцілунком у щоку, «задавши тон». Вона також високо оцінила гумор Чарльза.
«Коли приїхала королівська пара, я хвилювався. Але відразу після прибуття до Тріумфальної арки, коли Камілла вийшла з машини і поцілувала мене, вони задали тон", - сказала вона. «[Чарльз] дуже витончений, дуже освічений, дуже веселий. Що підсумовує їх, так це їхня делікатність».
Вона розповіла, як король і королева зустрілися з нею та Макроном на приватному аперитиві в Єлисейському палаці, «оскільки вони не дуже люблять».
«Нас було лише четверо. Чудова мить. Там вони були - Чарльз і Камілла. Наступного дня вони вирушили до Бордо».
#end_player

Отаке воно Кохання ! :)
#історія #ностальжі #суспільство #світовіЗМІ
#Черкаси
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12760159/I-told-hed-fall-love-age-Frances-Lady-Brigitte-Macron-reveals-marrying-Emmanuel-avoid-wrecking-childrens-lives.html
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%