Сообщение #2522028 Просмотреть на стене →

‼️США повинні готуватися до великої війни

👉🏻 Стаття Весса Мітчелла, колишнього помічника держсекретаря з питань Європи і Євразії, волає про необхідність змін в американській економіці задля підготовки до великої війни.

📰 Саму війну автор називає
прогнозованою, якщо не неминучою»
Він визначає три точки напруги - Україна, Ізраїль і Тайвань і стверджує, що при нинішньому стані справ США можуть програти війну, якщо не почнуть готуватись до неї негайно.

❗️Крім пріоритету американського ВПК, головною умовою стримування ситуації від найгіршого розвитку є забезпечення України, Ізраїля і Тайваня необхідною зброєю для самозахисту.

🧯Президент США Джо Байден тим часом намагається бути вогнегасником. Його зустріч з Сі Цзіньпіном дала надію на те, що Вашингтон і Пекін зможуть домовлятися і це відтермінує велику війну. Обидві країни занадто залежні одна від одної економічно і фінансово - Китай може серйозно постраждати від відтоку американських інвестицій, США свідомі того, що Пекін є найбільшим тримачем боргових зобов’язань Америки.

📝 У своїй новій статті для Washington Post президент США приділяє багато уваги війні з ХАМАСом, намагаючись розділити палестинців і терористів. Емпатія до палестинців - теж спроба гасити пожежу потенційного вибуху мусульманського світу, де зростають і антиєврейські, і антихристиянські настрої - згадати варто лише промову президента Туреччини Ердогана на мітингу в підтримку Палестини.

⚠️ Американський лідер чітко відзначає, що ані ХАМАС, ані Путін не повинні мати шансу на розширення театру агресії.

🔴 Сигнали чіткі для України. США готові надавати допомогу. Треба терміново почати професійну розмову з республіканцями, але наразі не виходить і візит Єрмака до Вашингтона був для них непереконливим. Для нас, так само, як і для США потреба номер один на десятиліття - військово-промисловий комплекс. Без перетворення України у фортецю з власним виробництвом зброї, війна з Росією не закінчиться ніколи. Однак за 21 місяць після повномасштабного вторгнення, власне виробництво не тільки не створювалось і не розвивалось, навіть на діючих виробників була атака ДБР і Державної аудиторської служби. Тому, поки не можна сказати, що влада України розуміє пріоритети не тільки на словах.

@zakrytazona
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%