Сообщение #2521889 Просмотреть на стене →

DOD Aims to Ensure Availability of Spare Parts to Sustain Ukraine-Bound F-16s
https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/3591267/dod-aims-to-ensure-availability-of-spare-parts-to-sustain-ukraine-bound-f-16s/
Міністерство оборони має на меті забезпечити наявність запасних частин для підтримки F-16, що прямують в Україну

#player 1016~Байден~"Міноборони вже бере участь у навчанні готових українських пілотів керувати літаком F-16. США також очікують, що будуть готові забезпечити наявність запасних частин для цих літаків.

Раніше цього року Державний департамент США заявив про готовність схвалити передачу

Україні літаків F-16 американського виробництва третіми сторонами. Нідерланди, Данія та Норвегія оголосили про намір зробити саме це, вилучивши літаки зі своїх власних флотів.
Щоб переконатися, що українці успішно керують цими F-16, українські пілоти тренувалися в США та Європі як з експлуатації польотів, так і з технічного обслуговування.
Але як тільки ці F-16 потраплять в руки українців, підтримка не припиниться. Потрібні будуть запасні частини, щоб гарантувати, що вони зможуть працювати і продовжувати літати. США також готові зробити це, заявив Вільям А. ЛаПлант, заступник міністра оборони з питань придбання та підтримки, під час обговорення у вівторок з вашингтонською інформаційною організацією Politico.

ЛаПлант сказав, що незалежно від того, що буде надіслано українцям — а США виділили 44,2 мільярда доларів на техніку та боєприпаси з лютого 2022 року — важливо також, щоб були доступні запасні частини для обслуговування цього спорядження.

«Що б ми не постачали українцям, давайте запаси на 90 днів, будь ласка, будь ласка, це правило — 90 днів запасів», — сказав він.

ЛаПлант зазначив, що літаки F-16, які отримає Україна, вартістю майже мільярд доларів, не є винятком із цієї політики. Ці літаки потребуватимуть відповідних запасних частин у потрібній кількості.

"Це те, через що ми зараз проходимо... щоб переконатися, що це станеться", - сказав він. "Їм буде достатньо, коли вони туди прибудуть. Ми хочемо... щоб це було продовжено. І часто це те, про що забувають".

Без запчастин, за його словами, F-16, якими літають українці, можуть зупинити лише за кілька місяців.

«Ми не допустимо цього», — сказав він. «І саме тому, що інші країни надають свої літаки, ми повинні переконатися, що якщо вони не нададуть запчастини, ми знайдемо запчастини та надамо їх».

Міністерство не єдине у своїх зусиллях забезпечити, щоб українці змогли продовжити польоти своїх F-16 після того, як вони візьмуть їх під опіку, або через занепокоєння щодо довгострокової здатності України захистити себе. США та партнери,
особливо через Контактну групу з питань оборони України, працюють разом, щоб гарантувати, що Україна має те, що їй потрібно, а також здатна забезпечувати себе в довгостроковій перспективі.
«Ми дуже наполегливо працюємо з промисловістю США і фактично з європейцями та іншими країнами по всьому світу, щоб почати координувати ці промислові дні з українцями», — сказав ЛаПлант, маючи на увазі денні зустрічі, на яких представники промисловості та військові зустрічаються для обговорення питань закупівель. . «Я думаю, що ви побачите, що американські компанії та компанії в усьому світі допоможуть українцям відновити те, що вони мають»."(с)"#end_player
#історія #Америкасьогодні #світовіЗМІ #VIVAVIVAУКРАЇНА #Міжнароднеправопринципитазастосування #суспільство

https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/3591267/dod-aims-to-ensure-availability-of-spare-parts-to-sustain-ukraine-bound-f-16s/
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%