Сообщение #2521700 Просмотреть на стене →

Fil
"Мене запрошували під цікавий проєкт, і Хацкевич запевняв, що ми будуємо супер-команду. Утім, згодом стало зрозуміло, що обіцянки Олександра не відповідають дійсності. Він покликав у "Динамо" гравців, які й близько не відповідали рівню клубу та поставленим завданням. Можливості якісно підсилитись і отримати хороші результати у "Динамо" тоді були.

Я знаю, що є такий "футбольний фахівець" Шаблій, який відіграв велику роль у цих трансферах. Я питав Хацкевича, навіщо він бере в команду цих футболістів, але він не міг мені цього пояснити. Я люблю професіоналізм і чесність - сам такий і вимагаю від людей такого ж ставлення. На жаль, цього там я не побачив", - сказав Лужний.




Хацкевич: Мені довелося попрацювати зі справжнім професіоналом, як він каже. Але я знаю одне: що якщо ти робиш добро людині, то треба відійти на безпечну відстань, а то хвилею подяки тебе може накрити. Отак можу сказати.


«Він покликав до Динамо гравців, які й близько не відповідали рівню клубу та поставленим завданням. Можливості якісно посилитися та отримати добрі результати в Динамо тоді були».


Хацкевич: Нехай тоді він наведе список футболістів, яких я запросив. Може, він мав якісь варіанти. Але від нього я не чув жодної пропозиції щодо посилення нашої команди. А ні, було одне. Це був лівий захисник Василь Кравець у той час, коли у нас на цій позиції грали Пиварич та Миколенко.


Дудар проти БДжека))
 
+1
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%