Сообщение #2521540 Просмотреть на стене →

ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ. МІСІЯ НЕЗДІЙСНЕНА?

Від нового до старого.

Президент Зеленський вчора заявив, що без бюджетної підтримки союзників буде кризис, тому що не буде чим фінансувати соціальні виплати.

Пані Пріцкер під час візиту до Київа після зустрічі з Ермаком закликала українську владу думати, як вона зможе впоратися без американських грошей.

Блінкен попередив Кулебу, що бюджетна підтримка Києва буде скорочена на 30 відсотків. Гроші має компенсувати ЄС, але лише після виконання умов, зокрема поетапного впровадження "Судової реформи".

Я писав у вересні, що США скоротили бюджетну підтримку Україні на 28,6 відсотків через "корупційні ризики щодо її використання". Нагадую - саме тоді США вчергове звинуватили Ермака у дестабілізації роботи МОУ через доведені закулісні інтриги плюс звинуватили у лобіюванні інтересів наближених до голови ОПУ фірм.

Тепер по суті. Тільки хвора на голову, або абсолютно відірвана від реалій людина могла послати Ермака просувати "Український кейс" до США. Я писав про провал місії зі слів посадовця Держдепу. На сьогодні є додаток до вчорашньої інформації. Після "Блискучого тріумфу" Ермака у США Президента України попередили, що навіть після виділення грошей Україні бюджетна підтримка буде й надалі скорочуватися, причому як з боку США, так і з боку ЄС Причина - "Влада України не тільки не демонструє успіхи у боротьбі з корупцією, але й фактично покриває корупціонерів у вищих ешелонах влади до того ж презентуючи їх як повноважних переговорників з владою США". Про кого річ - усім зрозуміло?

Зеленський готує націю до того, що хера на комір отримають "мільйонери" - вчителя, медики та усі бюджетники. Про основну причину - ані пари з вуст. Я не гордий - додам свої 5 копійок до спіча Президента.

США діють наполегливо та послідовно. Ще у вересні Президента попереджали, що з його ставленням до виконання американських побажань бюджетна підтримка України може бути зведена практично до нуля. Військова при тому збережеться у повному обсязі. І ми, стараннями нашої влади, Брежневськими "семимильными шагами" крокуємо до соціального вибуху, до остаточної руйнації рейтингу Президента, до деморалізації та зневіри суспільства у владі та союзниках.

Деградація Влади зайшла занадто далеко. Цілком можливим стає ситуація коли замість весняного Контрнаступу підготовленого за допомогою союзників ми отримаємо руйнування деморалізованого фронту і військово-політичну поразку у війні. Зеленський повинен позбутися Ермака та його посіпак і сформувати Уряд Єдності з кращих фахівців від будь яких політичних сил України. Підкреслюю - БУДЬ ЯКИХ. Розумію, що в Україні буде "вселенський ор" упоротих сектантів різнобарвного спектру з лейтмотивом "Наші ЄСівці, БЮТівці, Майбахи.... не повинні на одному кілометрі з зеленими серити сідати", але свідомі люди повинні розуміти, що Україна у нас одна і заради Перемоги у війні проти бидлостану та його хуйла доведеться дружити нашому котячо-собачо-їжаково-гадючному політикуму. До чого я це написав?

"В УМОВАХ НАЯВНОГО КАДРОВОГО ГОЛОДУ В УКРАЇНСЬКИЙ ВЛАДІ США НАСТІЙЛИВО РЕКОМЕНДУЮТЬ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ НЕГАЙНО ПОЧАТИ ДІАЛОГ З УСІМА ПРОЗАХІДНИМИ ПОЛІТИЧНИМИ СИЛАМИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ УРЯДУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ ЯКИЙ ОБ'ЄДНАЄ КРАЩИХ ФАХІВЦІВ У РІЗНИХ ГАЛУЗЯХ НАРОДНОГО ГОСПОДАРСТВА, ЗДІЙСНИТЬ НЕОБХІДНІ КРОКИ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ СПРАВ У ЕКОНОМІЦІ ТА ІНСТИТУЦІОНАЛЬНОЇ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ". Це отримав Президент Зеленський після вояжу Ермака та Ко від Блінкена. Від себе - на посаду голови США рекомендують, без віри що до них дослухаються, пана Коболєва.

Особисто я не вірю у таку можливість, але... Раціонального виходу у Зеленського з нинішньої ситуації немає. І ми будемо мати або ірраціональний з потенціальною можливістю втрати керованості Україною, або для Президента та нашого політикуму все ж таки УКРАЇНА ПОНАД УСЕ, а не особисті шкурні інтереси. Місію по порятунку Держави здійснити можна? Чи Місія нездійснена? Питання відкрите. Чекаємо на розв'язку.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%